PC toplama konusunda hiçbir bilgisi olmayan birine tavsiyeleriniz.

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120000
Selamlar herkese uzun zamandır forumu takip etmeye çalışıyorum abu konu üye olmam için bahanem oldu. En son 7 yıl önce PC toplamıştım. Ardından 2 sene önce PS5'e geçiş yapınca PC kullanmadım çok uzun zamandır. Ama artık PS5 tatmin etmemeye başladı ve fark ettim ki oynadığım oyunlar ağırlıkla CoD Warzone, PUBG arada bir Forest gibi oyunlar. Ara sıra da ün yapmış hikaye oyunları da oynarım örnek vermek gerekirse The Last of Us gibi.

Bütçe konusunda taksit imkanı olduğu sürece çok problem yok. Ama profesyonel bir oyuncu olmadığım için 150.000 gibi rakamlara da pek yaklaşmak istemiyorum açıkçası. Ortala 60-120 bin civarında düşünüyorum ama, şu paraya değer dediğiniz sistemler için bütçeye çok takılmam. Monitör de alacağım monitör bu bütçeye dahil değil.

Kısa özet:
Ağırlıklı oynayacağım oyunlar:
1.Warzone
2.PUBG
3.FIFA

Uzun ömürlü bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var, değerli fikirlerinizi beklerim.

Dostum 5070ti ryzen 7 9800x3d bir sistem topla anakart olarak asus b650m-k olabilir veya x serisinede bakılabilir 32gb ram yeterli olur o bütçeye birde 4k monitör al veya 2k oled dusun ps5 içinde kullanırsın hem oynadığın oyunlar çok güç isteyen oyunlardan degil bu sistem yeterde artar genel anlamda daha fazlasına çok gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,923
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri