- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler zaten monitörü iptal edince bin TL üzerinde bir para kalıyor sisteme harcamak için.ben onerimi kaldırdım ama r5 3600 gtx 1660 super 16 gb ram 500 gb ssd olarak guzel bir sistem dizebilirsn
teşekkürler zaten monitörü iptal edince bin TL üzerinde bir para kalıyor sisteme harcamak için.ben onerimi kaldırdım ama r5 3600 gtx 1660 super 16 gb ram 500 gb ssd olarak guzel bir sistem dizebilirsn
dogrudur haklısın ama derdimi anlatamadıkca bir sinir gelditmm kardeşim senin internetin yavaş geç geliyo bende de öyleydi bende de PC kötğ şu anda bana da oyundaki her şey geç geliyodu bahane atma diyolardı onlar krallar giib oynuyolarda laf atıyolardı ama benim burda takıldığım tek şey senin burda cahil kör demendi yoksa seni reportlamickatım sen bu sözleri yazmadan cümle kursaydın buralara kadar gelmicekti
rica edermteşekkürler zaten monitörü iptal edince bin TL üzerinde bir para kalıyor sisteme harcamak için.
tmm kardeşim sorun değil bi daha ya da başka b ikonuda böyle yazarsan daha çok raporlarım haberin olsundogrudur haklısın ama derdimi anlatamadıkca bir sinir geldi
dedim ya stoklar bitiyor hemen D.A sistem buSonradan fark ettim 6000 TL yi gorunce sevinmistim.aslinda kasa cok sıkıntı degil mevcut olani begenmediysen delta RGB ile degistirebilirsin 300 TL kadar cikiyor,ssd de degistirsen 200 TL'ye assagi yukari 6500 e falan iyi olur ama stokta yokmus kotu oldu
sonunda barıştılartmm kardeşim sorun değil bi daha ya da başka b ikonuda böyle yazarsan daha çok raporlarım haberin olsun
Hem fan eksiği var hem hava akışı yok önü kapalı sayılır üst tarafında toz filtresi bile yok. Gaming gecesindeki 300 lük kasalar daha iyi.Sonradan fark ettim 6000 TL yi gorunce sevinmistim.aslinda kasa cok sıkıntı degil mevcut olani begenmediysen delta RGB ile degistirebilirsin 300 TL kadar cikiyor,ssd de degistirsen 200 TL'ye assagi yukari 6500 e falan iyi olur ama stokta yokmus kotu oldu
zaten hatırladığım kadarıyla sistem ilk çıktığına göre stoktan dolayı değişti o yüzden buraya konu açtım yoksa direk alır geçerdim o sistemi çok olmadı çıkalı. Ancak D.A sistem çabuk tükenen, değişime çabuk uğrayan bir sistem oluyor. kendim toplamam daha sağlıklı olur diye düşünüyorumHem fan eksiği var hem hava akışı yok önü kapalı sayılır üst tarafında toz filtresi bile yok. Gaming gecesindeki 300 lük kasalar daha iyi.
gayet güzel olur nvidia shadow play den çekersem.zaten hatırladığım kadarıyla sistem ilk çıktığına göre stoktan dolayı değişti o yüzden buraya konu açtım yoksa direk alır geçerdim o sistemi çok olmadı çıkalı. Ancak D.A sistem çabuk tükenen, değişime çabuk uğrayan bir sistem oluyor. kendim toplamam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Efe Sait @2.js @oguzhnsrmn @Jackk_Sparrow peki sizce inno 1660 super veya diğer 1660 superlerin yayın performansı nasıl olur ?
Hocam daha iyisi yok o bütçede. 5600xt var. Gayet güzel olur bence.zaten hatırladığım kadarıyla sistem ilk çıktığına göre stoktan dolayı değişti o yüzden buraya konu açtım yoksa direk alır geçerdim o sistemi çok olmadı çıkalı. Ancak D.A sistem çabuk tükenen, değişime çabuk uğrayan bir sistem oluyor. kendim toplamam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
@Efe Sait @2.js @oguzhnsrmn @Jackk_Sparrow peki sizce inno 1660 super veya diğer 1660 superlerin yayın performansı nasıl olur ?
bence inno 3d al diğerleri sadece marka diye daha pahalıya satılıyo bence kime sorsan inno 3d almanı önerirzaten hatırladığım kadarıyla sistem ilk çıktığına göre stoktan dolayı değişti o yüzden buraya konu açtım yoksa direk alır geçerdim o sistemi çok olmadı çıkalı. Ancak D.A sistem çabuk tükenen, değişime çabuk uğrayan bir sistem oluyor. kendim toplamam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
twitch yayıncısı olacakmışgayet güzel olur nvidia shadow play den çekersem.
aa benden bi tae daha vartwitch yayıncısı olacakmış
5600xt kullanıyorum ben obs ile uyum sorunu var azıcık yoksa performans süper. HD kalite alamıyorum bir türlü .Hocam daha iyisi yok o bütçede. 5600xt var. Gayet güzel olur bence.
sorun çıkarmaz.twitch yayıncısı olacakmış