düzgü bi şekilde yazsaydın bu kadar devam etmezdikanka okusan dediklerimi uzun zamandır sistem tavsiye etmiyordm bir defa yanlıs bir sey onerdik diye(sadece bir parca) linc yedim nerdeyse
simdi de onerirken altına onca secenek sunmama ragmen bir sey indirdigimden netin yavas oldugundan bahsettigim halde
senin monitor olayını sonradan yazdıgını belirttigim halde bir ugrasma cabası bir laf atma cabasında
anlatmaya calıstım aynı seyi 3 defa yazdm hala anlamamaya calıstı ne yapaym?
bi akıl ver
kanka ben senin yazdıklarını anlattıklarını dinlemeden sana laf etsem sende sinirlenirsin empati yap tamam belki kör biraz agır kalmıs olabilir @2.js kusura bakmasn ama anlamıyor ki o kadar anlattm surekli bahane uyduruyorsn diyor halbuki bahane yok olanı yazıyormsenin ss lerin önemli değil senin hakaret etmen yanlış burdaki kimseye cahil kör vs diyemezsin
ben @Jackk_Sparrow @Efe Sait 3 müz bu arkadaşa hakaret fln etmedik ama bu arkadaş yok cahilsin yok körsün yok akılsızsın bune arkadaş saygımızı korumaya çalışıyoruzben yorumları takip edemiyorum. Arkadaşlar lütfen tartışmayı bırakın herkes yardımcı olmak istiyor Teşekkür ediyorum. birbirinizi kırmayın . . . . .
ben onerimi kaldırdım ama r5 3600 gtx 1660 super 16 gb ram 500 gb ssd olarak guzel bir sistem dizebilirsnben yorumları takip edemiyorum. Arkadaşlar lütfen tartışmayı bırakın herkes yardımcı olmak istiyor Teşekkür ediyorum. birbirinizi kırmayın . . . . .
birbirinizi kırmaya değmez anlayışlı olmak lazım. Ne dedim ben hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ben kendi sistemimi de bu forum üzerinden yardım alarak aldım size güvendiğim için buraya yazdım direk.kanka okusan dediklerimi uzun zamandır sistem tavsiye etmiyordm bir defa yanlıs bir sey onerdik diye(sadece bir parca) linc yedim nerdeyse
simdi de onerirken altına onca secenek sunmama ragmen bir sey indirdigimden netin yavas oldugundan bahsettigim halde
senin monitor olayını sonradan yazdıgını belirttigim halde bir ugrasma cabası bir laf atma cabasında
anlatmaya calıstım aynı seyi 3 defa yazdm hala anlamamaya calıstı ne yapaym?
bi akıl ver
yok arkadaş forumlara bakıyom yazıyo sonra hakim olamıyom kendime bende yazıyom.Beyler yeter , tamam , rapor falan filan diye diye uzatıyorsunuz. Ben gittim 4 konu çözdüm hala burdasınız.
jack sparrow a bir sey yazmadm ben?ben @Jackk_Sparrow @Efe Sait 3 müz bu arkadaşa hakaret fln etmedik ama bu arkadaş yok cahilsin yok körsün yok akılsızsın bune arkadaş saygımızı korumaya çalışıyoruz
sonunda kardeşim deydimi 50 defa rapor yediğne.ben onerimi kaldırdım ama r5 3600 gtx 1660 super 16 gb ram 500 gb ssd olarak guzel bir sistem dizebilirsn
Sonradan fark ettim 6000 tl yi gorunce sevinmistim.aslinda kasa cok sıkıntı degil mevcut olani begenmediysen delta rgb ile degistirebilirsin 300 tl kadar cikiyor,ssd de degistirsen 200 TL'ye assagi yukari 6500 e falan iyi olur ama stokta yokmus kotu olduStokta yok ve çok iyi değil. Kasa değiştiriyorsun uçuyor fiyat.
tmm kardeşim senin internetin yavaş geç geliyo bende de öyleydi bende de pc kötğ şu anda bana da oyundaki her şey geç geliyodu bahane atma diyolardı onlar krallar giib oynuyolarda laf atıyolardı ama benim burda takıldığım tek şey senin burda cahil kör demendi yoksa seni reportlamickatım sen bu sözleri yazmadan cümle kursaydın buralara kadar gelmicektikanka ben senin yazdıklarını anlattıklarını dinlemeden sana laf etsem sende sinirlenirsin empati yap tamam belki kör biraz agır kalmıs olabilir @2.js kusura bakmasn ama anlamıyor ki o kadar anlattm surekli bahane uyduruyorsn diyor halbuki bahane yok olanı yazıyorm