Neler Yeni

PC Toplamak İçin Beklenmeli mi?

theali

80+ Bronze
7K'lık bir sistem alabilir gibiyim maksimum.
Sizce beklenmeli mi yaz ?
Yoksa ne yapılmalı ?
Her işim bilgisayarda neredeyse.
Acil değilse biraz indirim kovala acil diyorsan kaliteli bir sistem zor bulursun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mesela 7.000 TL olan ürüne yılbaşında %40-60 zam gelirse bu demek oluyor ki 2.000 TL ve üstünde hatta daha artmış olacak vay başıma gelenler umarım doğru hesap yapmışımdır ( Acilen dil öğrenip başka bir ülkede hayatımı kurtarmamın zamanı geldi )
Oldu sen git o gitsin bu gitsin bu ülkeyi kim kurtaracak?
Hep bunu düşündüm herkes yurt dışı yurt dışı şartları iyi yapmak yerine hazırına gitmeye meyilliyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumu hiç hesaba katmadım ama GeForce Now Türkiye sunucuları var :) ki ek olarak GeForce abonesi falan olacaksınız :)
Zaten türkiye sunucularındayım ve anca bağlanıp anca oynayabiliyorum bir de buna para mı vericem dostum.

Acil değilse biraz indirim kovala acil diyorsan kaliteli bir sistem zor bulursun
Beyler dediğim gibi ailem yaz'a alıcak parayı değerlendirmek istiyorlar başta.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Oldu sen git o gitsin bu gitsin bu ülkeyi kim kurtaracak?
Siyaset yapmak istemiyorum ama zamanında kaderimizi belirleyen kişiler araştırıp doğru kaynaktan bilgi edinme ihtiyacına girselerdi belki şuan bu durumda ve bu fiyat konularını tartışır olmazdık diye düşünüyorum ve bu konuyu burada sonlandırıyorum

Bir sessizlik oldu ama korkmaya başladım ben

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Siyaset yapmak istemiyorum ama zamanında kaderimizi belirleyen kişiler araştırıp doğru kaynaktan bilgi edinme ihtiyacına girselerdi belki şuan bu durumda ve bu fiyat konularını tartışır olmazdık diye düşünüyorum ve bu konuyu burada sonlandırıyorum

Bir sessizlik oldu ama korkmaya başladım ben
Korkma .
Sadece saygım var görüşüne.
Ama herkes yurtdışına gitmek istiyor.
Tek sorum olucak.
Yurt dışına dili bilen herkes gidebilicek mi?
Bence sadece %10 kesim gidecek bunu diyenlerden.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Korkma .
Sadece saygım var görüşüne.
Ama herkes yurtdışına gitmek istiyor.
Tek sorum olucak.
Yurt dışına dili bilen herkes gidebilicek mi?
Bence sadece %10 kesim gidecek bunu diyenlerden.
Türkiye'de iyi bir orta veya üst düzey üniversite bitirirsen neden olmasın benim kuzenim ODTÜ mezunu Almanya'da şirkete başvurdu diye biliyorum ve kabul edildi yaklaşık 5 yıldır Almanya da yaşıyor umarım bu bilgileri doğru hatırlıyorumdur kendisi ile 2 yılda bir bayramdan bayrama görüşebiliyoruz.

Korkmamın sebebi artık düşüncelerimizi bile söylerken çekinerek söylüyoruz acaba sabahın köründe gelip evimden alırlar mı vesaire vesaire

Neyse konu gerçekten başka yere bağlandı gerçek hayattaki yaşantılardan azda olsa kopup sanal hayatta kafa dağıtmak isteyen arkadaşların kafasını şişirmek istemem iyi forumlar / akşamlar dilerim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkiye'de iyi bir orta veya üst düzey üniversite bitirirsen neden olmasın benim kuzenim ODTÜ mezunu Almanya'da şirkete başvurdu diye biliyorum ve kabul edildi yaklaşık 5 yıldır Almanya da yaşıyor umarım bu bilgileri doğru hatırlıyorumdur kendisi ile 2 yılda bir bayramdan bayrama görüşebiliyoruz.

Korkmamın sebebi artık düşüncelerimizi bile söylerken çekinerek söylüyoruz acaba sabahın köründe gelip evimden alırlar mı vesaire vesaire

Neyse konu gerçekten başka yere bağlandı gerçek hayattaki yaşantılardan azda olsa kopup sanal hayatta kafa dağıtmak isteyen arkadaşların kafasını şişirmek istemem iyi forumlar / akşamlar dilerim
Bundan korkmuyorum ben.
Benim korkum çevremden baskı yemek.
Bunu forumdakiler de yapıyor normal insnalar da.
Burada çevre baskısından korkuyorum ben.
Forumda sağcı olunca onu kesip biçiyorlar onun dışında ir şey yok.
Veya çevresi sağcı olanlar solcuları dışlıyorlar.
Sen bundan korkuyorsun ama asıl tehklike toplumsal tehlike.
Düzgüncene ifade ettiğin sürece korkmana gerek yok bence.
Veya solcuların sağcıları dışlaması ve saygı göstermemeleri bu bizim toplumsal olarak birleşmemizin önündeki engel.
Bir insan'a sağcı veya solcu diye onu dışlama yetkisini kimse vermez benim iki şeye saygım yok.
1-İnsanların siyasi fikirlerine saygı göstermeyen insan.
2- Bir siyasi fikri körü körüne savundandır .

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dolara ne olur bilmem ama o fiyata iyi sistem gün geçtikçe zor oluyor.
MD 3 gelecek diyorlar eğer gelirse kaçırma derim.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom