Neler Yeni

PC toplayacağım black friday beklemeli miyim?

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
PC toplamayı düşünüyorum, şuan da topladığım sistem 50K civarında. Hazır sistem almayacağım parçaları tek tek en ucuz sitelerden toplayacağım. Black friday i beklemek mantıklı olur mu çekincesindeyim. Tek başına ekran kartı veya işlemci nin fiyatı black friday de indirime girer mi?

Checkmate

80+ Silver
bekleyebilirsin ayriyeten tek tek parça toplama hazır sistem al çok daha ucuz ve daha iyi olur.

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bekleyebilirsin ayriyeten tek tek parça toplama hazır sistem al çok daha ucuz ve daha iyi olur.
işlemci noktasında sorun yok ama 4070 ti toplamayı düşünüyorum. Hazır sistemler içinde 4070 ti neden bilmiyorum kullanılmıyor ama tek olarak piyasada satılıyor 30k civarı. Hazırların içinde 4070 super veya 4070 ti super kullanıyorlar, super in perf saçma şekilde düşük ve ti ile arasında pek bir fiyat farkı yok. ti super in ise fiyatı 10-15k daha pahalı sadece ti a kıyasla. Bu yüzden en mantıklısı ekran kartını ayrıca almak gibi geldi ama çok emin de değilim. Ayrıca elimde 2TB M2 SSD de var hazır toplarsam SSD ye de gereksiz para vermiş olmak istemiyorum.

Checkmate

80+ Silver
işlemci noktasında sorun yok ama 4070 ti toplamayı düşünüyorum. Hazır sistemler içinde 4070 ti neden bilmiyorum kullanılmıyor ama tek olarak piyasada satılıyor 30k civarı. Hazırların içinde 4070 super veya 4070 ti super kullanıyorlar, super in perf saçma şekilde düşük ve ti ile arasında pek bir fiyat farkı yok. ti super in ise fiyatı 10-15k daha pahalı sadece ti a kıyasla. Bu yüzden en mantıklısı ekran kartını ayrıca almak gibi geldi ama çok emin de değilim. Ayrıca elimde 2TB M2 SSD de var hazır toplarsam SSD ye de gereksiz para vermiş olmak istemiyorum.
Dostum PC hocası, Donanım arşivi bazen 4070li sistem çıkarıyor FP olarak o tarz bir projenin gelmesini bekle 4070 i5 12400f li sistem toplamıştı daha önce de pc hocası

Top Bottom