Knk wraithesports.com dan bakabilirsin çok iyi klavyeler var benim önerimbütçem 5000 7000 arası
Bu kafayı anlamıyorum. Balon klavye hiçbir olayı yok, 8 ay kullandım hayatım boyunca kullandığım en rahatsız klavyeydi. Kalitesiz switch, RGB yazdığı halde elime rainbow geldi ve uygulaması yok. Onun yerine idare etsin diye aldığım 75 TL'lik klavye daha iyiydi. Oyun için alıyorsanız bu bütçede manyetik almanız en doğrusu olur.Klavyeye o kadar para verme onun yerine BLİC T60 RGB öneririm ucuz ve kaliteli
Mekanik switchlerle normal switchlerin farkı ne hocam ?Bu kafayı anlamıyorum. Balon klavye hiçbir olayı yok, 8 ay kullandım hayatım boyunca kullandığım en rahatsız klavyeydi. Kalitesiz switch, RGB yazdığı halde elime rainbow geldi ve uygulaması yok. Onun yerine idare etsin diye aldığım 75 TL'lik klavye daha iyiydi. Oyun için alıyorsanız bu bütçede manyetik almanız en doğrusu olur.
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
8000 Hz polling rate, rapid trigger, hall effect, bu klavyede dynamic keystroke da var. Şahsen bu manyetik klavyenin sesi güzel, bazı manyetik switchlerin sesi leş oluyordu.Mekanik switchlerle normal switchlerin farkı ne hocam ?
aga pc toplamak için 130k bütçem var iyisi olsun uzun süre gitsinKlavyeye o kadar para verme onun yerine BLİC T60 RGB öneririm ucuz ve kaliteli
aga bu topladım pc ye renk uymuyor siyah önerir misinBu kafayı anlamıyorum. Balon klavye hiçbir olayı yok, 8 ay kullandım hayatım boyunca kullandığım en rahatsız klavyeydi. Kalitesiz switch, RGB yazdığı halde elime rainbow geldi ve uygulaması yok. Onun yerine idare etsin diye aldığım 75 TL'lik klavye daha iyiydi. Oyun için alıyorsanız bu bütçede manyetik almanız en doğrusu olur.
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bütçem 5000 7000 arası
5000-7000 TL bütçede almak mantıklı değil. Şahsen sesi berbat ve keycap kırılırsa yenisini bulamazsın. Onun yerine NX almak çok daha mantıklı.Hissiyat + RGB ve ses anlamında kullandığım en iyi klavyelerden birisi:
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Toza Dayanıklı TR Optik Mekanik Gaming Klavye
Stok bekleyebilirim diyorsan bunu öneririm.aga bu topladım pc ye renk uymuyor siyah önerir misin
Doğrudur hocam fakat ben blue switch sonrasında bu klavyenin muhteşem konforlu + güzel olduğunu düşünüyorum5000-7000 TL bütçede alınabilecek mantıklı değil. Şahsen sesi berbat ve keycaps kırılırsa yenisini bulamazsın. Onun yerine NX almak çok daha mantıklı.
Stok bekleyebilirim diyorsan bunu öneririm.
VGN VXE ATK75 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK75 veya ATK75 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com