Pc upgrade önerisi

SneeX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,705
Elimde 15k gibi bir bütçem var pcyi upgrade etmeyi düşünüyorum aklımda şöyle bir şey var

r5 5600 - 3600TL
B550 - 2750TL
Thermalright Kule Tipi - 1000TL
RX6700xt (2. el) - 8500TL

Daha sonra eski parçaları satarak psuyu upgradeleyecğim sizce mantıklı bir upgrade mi

Mantikli suan hangi ekran kartını kullaniyorsunuz

Elimde 15k gibi bir bütçem var pcyi upgrade etmeyi düşünüyorum aklımda şöyle bir şey var

r5 5600 - 3600TL
B550 - 2750TL
Thermalright Kule Tipi - 1000TL
RX6700xt (2. el) - 8500TL

Daha sonra eski parçaları satarak psuyu upgradeleyecğim sizce mantıklı bir upgrade mi
imzandaki sistemden buna geçince çok iyi bir güncelleme olur evet mantıklı.

Mantikli suan hangi ekran kartını kullaniyorsunuz
imzamda var 1650 kullanıyorum psu 500w onu da değişicem aklımda şu psu var

elindeki ramler ddr4 olduğu için mi am4 sistem bakıyorsun? bana kalırsa ya elindeki anakarta uygun işlemci bak yada direk am5 geçmek için sistem

1650 ise net yükseltin psu o sisteme yeter

fiyatına göre fena değil alınabilir.

imzandaki sistemden buna geçince çok iyi bir güncelleme olur evet mantıklı.
Evet 6700xt için aklımda red devil vardı yazdığım fiyata da var ama benim kasaya 5mm ile sığmıyor bu yüzden biraz daha bakınmam lazım

Evet 6700xt için aklımda red devil vardı yazdığım fiyata da var ama benim kasaya 5mm ile sığmıyor bu yüzden biraz daha bakınmam lazım
öyle küçük olunca zorlayarak sığdırabilirsin fakat ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem :D

elindeki ramler ddr4 olduğu için mi am4 sistem bakıyorsun? bana kalırsa ya elindeki anakarta uygun işlemci bak yada direk am5 geçmek için sistem
amd geçmek istiyorum ya am5 sisteme geçecek bütçem yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle küçük olunca zorlayarak sığdırabilirsin fakat ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem :D
işte ben de sağlık açısından korkuyorum zaman gösterecek bakalım yapacaz artık bi düzenek

Geri