Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Yavaş Açılıyor, yardım lazım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi' ara bir video görmüştüm bilgisayarınız aslında tam olarak kapanmıyor o yüzden bu ayarı yapın tam olarak kapansın falan diye sonra o ayarı yaptım bayadır öyle ama bu yavaş açılmasına sebep oluyor sıktı artık videoyu da bulamadım 2 saattir arıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Qwerty1029384756
Sisteminiz nedir? Yaptığınız ayar neydi?

Shourd

80+ Gold
Bi' ara bir video görmüştüm bilgisayarınız aslında tam olarak kapanmıyor o yüzden bu ayarı yapın tam olarak kapansın falan diye sonra o ayarı yaptım bayadır öyle ama bu yavaş açılmasına sebep oluyor sıktı artık videoyu da bulamadım 2 saattir arıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
bu ss bıraktığım bölümden bahsediyorsun sanırım buraya girmek için gğç seçenekleri bölümüne gir denetim masasından orda solda kaptaıldığında ne yapılsın gibi bişi yazması lazım bende laptop olduğu için kapak kapatıldığında yazıyor ama anladın sen ha burdaki ayarları değişemezsende şuanda kulanılmayan ayarları değiştir gibi bişi yazar ona tıkla

Ekler

• 1731743443826.png
    1731743443826.png
    53.8 KB · Hit: 22

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Eymen
tam olarak ne yapıyordun hangi tuşa basıyordun veya ayarı açtın?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Eymen
Zaten ayarı hatırlasam sorun kalmayacak ki 😅 ayarı hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

5dk falan sürüyor bazen
aynı videoyu bende görmüştüm ve çoğu kişinin yorumları olumsuzadu keşke baksaydın. Ben 2 saniye bakayım videoyu kaydetmişmiyim diye.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu ss bıraktığım bölümden bahsediyorsun sanırım buraya girmek için gğç seçenekleri bölümüne gir denetim masasından orda solda kaptaıldığında ne yapılsın gibi bişi yazması lazım bende laptop olduğu için kapak kapatıldığında yazıyor ama anladın sen ha burdaki ayarları değişemezsende şuanda kulanılmayan ayarları değiştir gibi bişi yazar ona tıkla
Deniyorum şuanda bunu

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bunun tam tersini yapınca düzeliyor reis

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aynı videoyu bende görmüştüm ve çoğu kişinin yorumları olumsuzadu keşke baksaydın. Ben 2 saniye bakayım videoyu kaydetmişmiyim diye.
Kanal yabancı mıydı? Ted's Techdi sanırım benim izlediğim kanal

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
5 dakikadan 20 saniyeye düştü o.O2 çok sağol

aynen bunun gibi bir şeydi

bunu yaptım düzeldi sağol

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Eymen