Neler Yeni

Çözüldü✓ PC YE BISEYLER OLUYOR

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Bilgisayar açıktı banyo yapıp geldim başına oturdum bı iki Google da gezdim sonra ses açmak istedim sol alttan ses açılmadı sonra klavyeden açmaya çalıştım klavyeye de tepki vermedi sonra biraz bekledim açıldı. Sonra fark ettim ki alt taraftaki çubuk tamamen çalışmaz oldu. PC dondu biraz. Açık sayfaları kapatmak istediğimde yanıt vermiyor dedi. Bir kere ctrl shift esc ye basarak görev yöneticisini açabildim donanınm kullanımları normaldi .

Restart atmaya çalıştım Windows tuşuna basınca menü açılmadı. Alt,f4 bastım yine bişey olmadı en son PC tuşuna basılı tutarak kapattım. Ama monitörde PC kapanmasına rağmen PC nin fanları durmadı yani sistem aslında çalışıyor ama siyah ekran var . 5 6 dk böyle stabil bekledi sonra geri açıldı bilgisayar. Durup dururken neden böyle bişey oldu acaba ?

Not: İlk defa oldu

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bilgisayar açıktı banyo yapıp geldim başına oturdum bı iki Google da gezdim sonra ses açmak istedim sol alttan ses açılmadı sonra klavyeden açmaya çalıştım klavyeye de tepki vermedi sonra biraz bekledim açıldı. Sonra fark ettim ki alt taraftaki çubuk tamamen çalışmaz oldu. PC dondu biraz. Restart atmaya çalıştım Windows tuşuna basınca menü açılmadı. Alt,f4 bastım yine bişey olmadı en son PC tuşuna basılı tutarak kapattım. Ama monitörde PC kapanmasına rağmen PC nin fanları durmadı yani sistem aslında çalışıyor ama siyah ekran var . 5 6 dk böyle stabil bekledi sonra geri açıldı bilgisayar. Durup dururken neden böyle bişey oldu acaba ?
Benzer bir sorunu geçenlerde ben de yaşadım. Ekran kartı drvier'ı Wattman hatası verdi bende. Sizin sisteminiz nedir? Ekran kartı driver'ı güncel mi? Driver herhangi bir hata mesajı verdi mi?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer bir sorunu geçenlerde ben de yaşadım. Ekran kartı drvier'ı Wattman hatası verdi bende. Sizin sisteminiz nedir? Ekran kartı driver'ı güncel mi? Driver herhangi bir hata mesajı verdi mi?
sistem imzamda mobildesiniz galiba... ekran kartı rtx 3060

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
sistem imzamda mobildesiniz galiba... ekran kartı rtx 3060
Görmedim kusura bakmayın, driver bir hata verdi mi? "Varsayılan sürücü ayarlarınız sıfırlandı" "Beklenmedik bir Wattman hatası oluştu" vb. gibi.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Görmedim kusura bakmayın, driver bir hata verdi mi? "Varsayılan sürücü ayarlarınız sıfırlandı" "Beklenmedik bir Wattman hatası oluştu" vb. gibi.
Hayır. ama pc açıldıktan 5 dakika sonra usb takma sesi geldi :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılım güncellemesi falan mı yapıyordu dicem de ne alaka böyle bir şey olmaz ki

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hayır. ama pc açıldıktan 5 dakika sonra usb takma sesi geldi :d
Bilemiyorum maalesef. Ben de konu açmıştım, bana DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan yüklememi söylediler. Siz de bir deneyin isterseniz.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
dur bakalım belki bir bilen vardır bir daha olursa farklı yollara başvururum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada PC 1,5 gündür açık ama genelde hep uzun sürüe açık kalıyor bu sürelerde

Top Bottom