selamlargençler
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 767
- İsim
- :(
Bilgisayar açıktı banyo yapıp geldim başına oturdum bı iki Google da gezdim sonra ses açmak istedim sol alttan ses açılmadı sonra klavyeden açmaya çalıştım klavyeye de tepki vermedi sonra biraz bekledim açıldı. Sonra fark ettim ki alt taraftaki çubuk tamamen çalışmaz oldu. PC dondu biraz. Açık sayfaları kapatmak istediğimde yanıt vermiyor dedi. Bir kere ctrl shift esc ye basarak görev yöneticisini açabildim donanınm kullanımları normaldi .
Restart atmaya çalıştım Windows tuşuna basınca menü açılmadı. Alt,f4 bastım yine bişey olmadı en son PC tuşuna basılı tutarak kapattım. Ama monitörde PC kapanmasına rağmen PC nin fanları durmadı yani sistem aslında çalışıyor ama siyah ekran var . 5 6 dk böyle stabil bekledi sonra geri açıldı bilgisayar. Durup dururken neden böyle bişey oldu acaba ?
Not: İlk defa oldu
Restart atmaya çalıştım Windows tuşuna basınca menü açılmadı. Alt,f4 bastım yine bişey olmadı en son PC tuşuna basılı tutarak kapattım. Ama monitörde PC kapanmasına rağmen PC nin fanları durmadı yani sistem aslında çalışıyor ama siyah ekran var . 5 6 dk böyle stabil bekledi sonra geri açıldı bilgisayar. Durup dururken neden böyle bişey oldu acaba ?
Not: İlk defa oldu