pc ye virüs bulaştı sanırım help

Atadeniz

80+
Reaksiyon skoru
31
ss de attığım program şüpheli geldi ve ayrıca ekran kartım eskisine göre baya fazla ısınıyor boşta .

Ekler

• 1598699680122.png
    1598699680122.png
    254.7 KB · Hit: 303
ss de attığım program şüpheli geldi ve ayrıca ekran kartım eskisine göre baya fazla ısınıyor boşta .
knkm crack oyun indirdin mi ? ondan dolayı olabilir bence flasbellek'e windows 10 kurulum dosyası at git biosatan temiz bir kurulum yap formatla hemen bence

knkm crack oyun indirdin mi ? ondan dolayı olabilir bence flasbellek'e windows 10 kurulum dosyası at git biosatan temiz bir kurulum yap formatla hemen bence
crack oyun yüklemedim ama cs 6 yüklemiştim crack ama baya önceydi o
Post automatically merged:

1598699941133.png

crack oyun yüklemedim ama cs 6 yüklemiştim crack ama baya önceydi o

Alıntıyı görüntüle
virüs taraması temiz çıktı ama o uygulama aşırı şüpheli geldi pc yi kapatıp açınca ısınma sıkıntısı da geçti

tm ondan dolayı olmus olabilir dedğimi yap git microfost sitesinden w10 kurulum dosyasını indir flas'a at git biostan formatla temiz kurulum yap
format atmak istemiyorum pek şuan pc dekileri yüklemem çok uzun sürmüştü başka yolu yokmu ?

virüs taraması temiz çıktı ama o uygulama aşırı şüpheli geldi PC yi kapatıp açınca ısınma sıkıntısı da geçti

format atmak istemiyorum pek şuan PC dekileri yüklemem çok uzun sürmüştü başka yolu yokmu ?
hem pc virüslüü galiba diyorsun hem format atmam diyorsun virüs'se 1-2 haftaya pc tepki verir ztn

AdwCleaner ile tarat bilgisayarını ne olur ne olmaz.

kusura bakmayın yanlış alarm o reverse performance nın kalan kısmı buymuş : wmi reverse performance adapter maintenance utility
ayrıca wmi windowsun arkaplanda çalışan bi programıymış

tm ondan dolayı olmus olabilir dedğimi yap git microfost sitesinden w10 kurulum dosyasını indir flas'a at git biostan formatla temiz kurulum yap
Format atmasına gerek yok format her zaman son çözümdür. Virüs taraması yapması yeterli olacaktır eğer ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşırsa son çare olarak format atabilir.

Format atmasına gerek yok format her zaman son çözümdür. Virüs taraması yapması yeterli olacaktır eğer ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşırsa son çare olarak format atabilir.
ekran kartım cok sıcak olmaya başladı diyor

ekran kartım cok sıcak olmaya başladı diyor
Bir ihtimal mining virüsü bulaşmış olabilir onun çözümü için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,567
Üyeler
190,931
Son üye
ensmrt98
Geri