knkm crack oyun indirdin mi ? ondan dolayı olabilir bence flasbellek'e windows 10 kurulum dosyası at git biosatan temiz bir kurulum yap formatla hemen bencess de attığım program şüpheli geldi ve ayrıca ekran kartım eskisine göre baya fazla ısınıyor boşta .
knkm crack oyun indirdin mi ? ondan dolayı olabilir bence flasbellek'e windows 10 kurulum dosyası at git biosatan temiz bir kurulum yap formatla hemen bence
crack oyun yüklemedim ama cs 6 yüklemiştim crack ama baya önceydi oknkm crack oyun indirdin mi ? ondan dolayı olabilir bence flasbellek'e windows 10 kurulum dosyası at git biosatan temiz bir kurulum yap formatla hemen bence
tm ondan dolayı olmus olabilir dedğimi yap git microfost sitesinden w10 kurulum dosyasını indir flas'a at git biostan formatla temiz kurulum yapcrack oyun yüklemedim ama cs 6 yüklemiştim crack ama baya önceydi o
virüs taraması temiz çıktı ama o uygulama aşırı şüpheli geldi pc yi kapatıp açınca ısınma sıkıntısı da geçticrack oyun yüklemedim ama cs 6 yüklemiştim crack ama baya önceydi o
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
format atmak istemiyorum pek şuan pc dekileri yüklemem çok uzun sürmüştü başka yolu yokmu ?tm ondan dolayı olmus olabilir dedğimi yap git microfost sitesinden w10 kurulum dosyasını indir flas'a at git biostan formatla temiz kurulum yap
Ssd nin markası adata mı? Çünkü en sonda ada... Yazıyor bence ssdnin bir programı.virüs taraması temiz çıktı ama o uygulama aşırı şüpheli geldi PC yi kapatıp açınca ısınma sıkıntısı da geçti
hem pc virüslüü galiba diyorsun hem format atmam diyorsun virüs'se 1-2 haftaya pc tepki verir ztnvirüs taraması temiz çıktı ama o uygulama aşırı şüpheli geldi PC yi kapatıp açınca ısınma sıkıntısı da geçti
Post automatically merged:
format atmak istemiyorum pek şuan PC dekileri yüklemem çok uzun sürmüştü başka yolu yokmu ?
Format atmasına gerek yok format her zaman son çözümdür. Virüs taraması yapması yeterli olacaktır eğer ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşırsa son çare olarak format atabilir.tm ondan dolayı olmus olabilir dedğimi yap git microfost sitesinden w10 kurulum dosyasını indir flas'a at git biostan formatla temiz kurulum yap
ekran kartım cok sıcak olmaya başladı diyorFormat atmasına gerek yok format her zaman son çözümdür. Virüs taraması yapması yeterli olacaktır eğer ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşırsa son çare olarak format atabilir.
Bir ihtimal mining virüsü bulaşmış olabilir onun çözümü için.ekran kartım cok sıcak olmaya başladı diyor
donanimarsivi.com