Pc ye virüs bulaştı yardım edin

kazim31

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar pc ye virüs bulaştı ve klaspersky tehdit yok diyo sildim diyo ama ben süpheleniyom format usbsi hazırlıcak baska cihaz yok sildigi şeyler ise win trojan ve musallat exe format atmaya gerek varmı bu cihaazdan usbye format uysbsi hjazırlimmi

arkadaşlar pc ye virüs bulaştı ve klaspersky tehdit yok diyo sildim diyo ama ben süpheleniyom format usbsi hazırlıcak baska cihaz yok sildigi şeyler ise win trojan ve musallat exe format atmaya gerek varmı bu cihaazdan usbye format uysbsi hjazırlimmi
arada fanlar çok çalışıyo

kaspersky anti virüs ile değil kaspersky virüs removal tool ile taratmayı dene bir de.

virüs olduğuna %100 emin misin ? mümkünse başka pcde yap format usbsini.
yok vardı önceden evet ama silindi galiba bide microsoft sql server diye bir şey var ama o ne bilimom usb bellekten bulaştı bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bişey açmadık

yok vardı önceden evet ama silindi galiba bide microsoft sql server diye bir şey var ama o ne bilimom usb bellekten bulaştı bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bişey açmadık
Microsoft'un kendi uygulaması virüs olacağını sanmıyorum sen yine de kaspersky virüs removal tool ile tarat.

taradı ama kısa sürdü diğer tam taramadan 0 found diyo
kaspersky virüs removal tool bu kadar kısa sürmemeli bilgisayardaki bütün dosyaları teker teker tarıyor çünkü pc yeni ise normal olabilir.

kaspersky virüs removal tool bu kadar kısa sürmemeli bilgisayardaki bütün dosyaları teker teker tarıyor çünkü pc yeni ise normal olabilir.
yok hocam yine yapıyom simdi büğtün dosyaları tarıyo tarayınca söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,520
Üyeler
186,075
Son üye
Mtk992
Geri