tek 8 gb ramRamler dedim ama 4x2 mi yoksa 8x1 mi?
2 saattir aynısını yazıyorum bende ama atmıyor.Kasa içi fotoğrafı ve kablolamanın resimlerini hepsini atın.
Şuan kasanın yanında değilim neden böyle oluyordur peki işlemci Rami garantiye yolladım sıkıntı yok dediler aynı şekilde anakarti daO kabloyu çıkartırsan tabi görüntü gelmez. Lütfen kasanın içinin fotoğrafını atın.
Kasa yanımda değil kralllKasa içi fotoğrafı ve kablolamanın resimlerini hepsini atın.
Muhtemelen birşeyi eksik yaptı ve ilk defa topladı sanırım heyecan yapıyor. Sakin olması gerek.2 saattir aynısını yazıyorum bende ama atmıyor.
Yanında değilsen niye konu açıyorsun ki onu anlamadım. Neyse yanına gidince kasanın içinin ve kablolamanın falan herşeyin detaylı fotoğraflarını atın lütfen.Şuan kasanın yanında değilim neden böyle oluyordur peki işlemci Rami garantiye yolladım sıkıntı yok dediler aynı şekilde anakarti da
Kesinlikle katılıyorum.Muhtemelen birşeyi eksik yaptı ve ilk defa topladı sanırım heyecan yapıyor. Sakin olması gerek.
O zaman bir çözüm sunamayız. Bilgisayarın parçaları gelince kablolamanı vs. düzgünce fotoğraflayıp atın bakalım.Şuan kasanın yanında değilim neden böyle oluyordur peki işlemci Rami garantiye yolladım sıkıntı yok dediler aynı şekilde anakarti da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa yanımda değil kralll
Psu nedirtek 8 gb ram
Kesinlikle haklısın.Konuyu daha ayrıntılı şekilde yapabilirdin kısa bir video çekip atabilirsen daha keskin sonuçlara ulaşırsın
Kesinlikle haklısın konu sahibinin pc yanındayken konu açması lazımdı.O zaman bir çözüm sunamayız. Bilgisayarın parçaları gelince kablolamanı vs. düzgünce fotoğraflayıp atın bakalım.