Neler Yeni

YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Beyler pc yi yeni aldım daha 1 hafta olmadı sistem özellikleri ryzen 5 7500f 32 gb ram msi pro b650m-b rtx msi rtx 4070 super gaming x slim driverların hepsi güncel windows 11 kullanıyorum 24H2 sürümü parçalarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum düşünmek dahi istemiyorum ama anlamsız bir şekilde arada kasıyor sonra düzeliyor sebebini bilmiyorum lütfen acil yardım edin parçalarda bi sıkıntı varsa nasıl öğrenicem mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ümit Öztürk
AMD işlemcilerde olabiliyor bu,
Senin bu durumuna
Windows hazırda bekleme ayarı neden olabiliyormuş.

CMD(komut istemi) yönetici olarak çalıştır.
"powercfg.exe /hibernate off" (tırnak işaretleri yok)
Kodunu kopyala, yapıştır ve enter tuşuna basarak Windows hazırda bekleme seçeneğini kapat. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın muhtemelen sorununuzu çözer.
AMD işlemcilerde olabiliyor bu ne yav intelde 10 katı oluyor

Strich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuna Karakuş
Beyler windows10 a gecince duzeldi sandimda yine basladi gta v oynarken dondu sistemden bide garip bi cızırtı sesi gelmeye basladı böyle ritim tutarmış gibi dün mis gibi oynadim hic bisey yoktu bugun niye boyle abi ne sacma is bu degisen tek sey ekipmanlar ve 2k monitor geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanılmaz ilginc ya her parcaya test yaptık sıkıntıda yok sıcaklıklara bakıyorum kastığında normal yani cok degil

Oyunu kapatinca gecti bu arada cizirdama sesi yük bindigi icin yapiyo olabilir ama garip bi sesti yani sanmiyorum sadece yük bindigi icin yaptigini
bi şey söyliyim aynı ekran kartı aynı işlemciye sahibim. lolde norton yüksek işlemci uyarısı veriyor ve fpsim 150lere düşüp çıkıyor.

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
bi şey söyliyim aynı ekran kartı aynı işlemciye sahibim. lolde norton yüksek işlemci uyarısı veriyor ve fpsim 150lere düşüp çıkıyor.
valla anlamadım ki kanka ya yani dandik yada çok alt segment ürünler de değil bunlar nası yapabiliyor anlamıyorum ya benim özelimde anlamadığım şey her parçayı test ettik bir şey gözükmüyor e gözükmüyorsa neden kasıyor bu pc a*

Psu falan yetmiyor olabilirmi 80+ 650watt

Son düzenleme:

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Ben anlamadim kanka bu isi bugun actim oynadim hic bisey yok dun kasti kopek gibi

valla hocam arada hala fps drop giriyor cok garip bi gun 2k full ayarlarda gtav oynuyorum banamisin demiyor bi gün lol oynuyorum fps drop yiyorum 😂

Bendede öyle şuan aynisini yasiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,149
Üyeler
167,261
Son üye
Antexa
Top Bottom