Ramleri tam oturt. Büyük ihtimal ramler takılı değil.Pc 40 sn çalışıyor sonra hemen kapanıyor ve ekran hiç gelmiyor bunu sürekli tekrarlıyor ne yapmam gerek bi yardım beeee
Gitti o kadar paralar
Ramleri tam oturt. Büyük ihtimal ramler takılı değilne
Oturtum kaç kere denedim aynı şeyi tekrarlıyorRamleri tam oturt. Büyük ihtimal ramler takılı değil.
İ3 9100F 1151 SOKET ANAKART GIGABEYT GTX 1650 EKRAN KARTI VE 8 GB RAM Hiç açılmadı ki açılsaSistem özellikleri? Umarım ilk açılışta niye açılmıyor diye kapamadınız değil mi?
Kendiniz mi topladınız? Yüksek ihtimal birşeyi yanlış yaptınız. Anakartın tam modeli nedir?İ3 9100F 1151 SOKET ANAKART GIGABEYT GTX 1650 EKRAN KARTI VE 8 GB RAM Hiç açılmadı ki açılsa
Gıgabyte H310M H 2.0 Anakart Neredeyse hiçbiryerde sıkıntı yok her şey tamKendiniz mi topladınız? Yüksek ihtimal birşeyi yanlış yaptınız. Anakartın tam modeli nedir?
Kasanın içinin fotoğrafını atabilirmisiniz?Gıgabyte H310M H 2.0 Anakart Neredeyse hiçbiryerde sıkıntı yok her şey tam
Ramler'in yerlerini değiştirip tekrar takın. Birini çıkartıp tekrar takın. Soket değiştirip tekrar takın bunları iki ram içinde tekrarlayın.Gıgabyte H310M H 2.0 Anakart Neredeyse hiçbiryerde sıkıntı yok her şey tam
Herşeye baktım bütün kablolar doğru cpu giden kabloyu çıkartıyorum ve devamlı çalışıyor ama ekran hiç gelmiyorKasanın içinin fotoğrafını atabilirmisiniz?
Ramler dedim ama 4x2 mi yoksa 8x1 mi?Ramler'in yerlerini değiştirip tekrar takın. Birini çıkartıp tekrar takın. Soket değiştirip tekrar takın bunları iki ram içinde tekrarlayın.
Hepsini yaptık ramler de sıkıntı yokRamler'in yerlerini değiştirip tekrar takın. Birini çıkartıp tekrar takın. Soket değiştirip tekrar takın bunları iki ram içinde tekrarlayın.
O kabloyu çıkartırsan tabi görüntü gelmez. Lütfen kasanın içinin fotoğrafını atın.Herşeye baktım bütün kablolar doğru cpu giden kabloyu çıkartıyorum ve devamlı çalışıyor ama ekran hiç gelmiyor