PC yenilemeyi düşünüyorum

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
25000
Pc gereksinimleri
3060Ti
5 5600
prime B550M-a
8x2 ram
1T ssd var
Valorant ve yayın için kullanıyorum
bulduklarım bunlar daha uygunu ya da daha mantıklı bir fikre açığım

Pc gereksinimleri
3060Ti
5 5600
prime B550M-a
8x2 ram
1T ssd var
Valorant ve yayın için kullanıyorum
bulduklarım bunlar daha uygunu ya da daha mantıklı bir fikre açığım
gayet güzel duruyor.

yani bu saydıgın parcalar sende mevcut 3060ti vs. ve 25k butcen var uste sıstemı guncellemek istiyorsun dogru mu

yani bu saydıgın parcalar sende mevcut 3060ti vs. ve 25k butcen var uste sıstemı guncellemek istiyorsun dogru mu
Doğru yayın açınca fps düşüşleri çok oluyor pc 2.5yıldır bende imkan varken yükseltmek mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet güzel duruyor.
işlemci ekran kartı darboğaz yapar mı? ya da sistemi satıp hazır sistem almak mı mantıklı? farklı anakart veya ram de önerebilirsiniz

Doğru yayın açınca fps düşüşleri çok oluyor pc 2.5yıldır bende imkan varken yükseltmek mantıklı

işlemci ekran kartı darboğaz yapar mı? ya da sistemi satıp hazır sistem almak mı mantıklı? farklı anakart veya ram de önerebilirsiniz
yapmaz hocam darboğaz hazır sistem alınabilir fakat daha fazla masraf çıkar.

yukseltme olarak sana tavsiyem ddr4 en iyi oyun islemcisi olan 5800x3d alabilirsin bunun dısında temiz ikinci el 6900xt 7800xt 3080ti 4070 tarzı bir ekran kartı da bulursan isini gorur. Rami 16x2 32 yapman gerek m2 ssd yoksa saglam bi tane alırsın elindeki parcaları da satarsan iyi para gelir. Psu falan ne durumda bilemiyorum onu da guncellersen iyi olur. Ayrıca diğer yol ise elindeki kasayı 15 20 bandına satıp direkt üzerine 25 eklersen bi ihtimal 9070xt li bir sistem denk getirebilirsin. Su sıralar 45 50 bandında dolasıyor. 5060ti li sistem de olur senin ihtiyacına gore artık gerisi

5800x3d fiyatları uçmus almaya deymez. bunun dısında f/p 7500f 7600 tarzı bir islemciyle a620m anakart bile devam etsen isini rahatlıkla gorur.

Geri