Pc yi temizliyorum yardım

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,120
Pc temizlicem fanlara falan süpürge tutucam.Yan yatirdim kasayi altta asiri derece de toz var.Guc kaynaginin altinda ne yapayim bunu.
1649448910875158787384666065287.jpg

Bırak elleme bakteriler parti veriyor orda :blobdance: hiçmi ellemedin bu ne hal :devilish:

siyah filtre çıkıyor önce onu çıkartıp silmelisin.

Pc temizlicem fanlara falan süpürge tutucam.Yan yatirdim kasayi altta asiri derece de toz var.Guc kaynaginin altinda ne yapayim bunu.Alıntıyı görüntüle
FİLTREYİ ÇIKARDIKTAN SONRA süpürge ile çekebilirsiniz o tozları. Sistemin içerisini de süpürge ile çekecekseniz en düşük güçte, uzaktan tutmanızı tavsiye ederim. Ara noktaları ve bazı kısımları eski bir diş fırçası ile temizleyebilirsiniz. Fanlara süpürge tutmayın, fan yapraklarını birkaç kulak çubuğu ile temizleyin.

Önce süpürge ile Çek sonra hava tut sonra ıslak mendille sil tamamdır

FİLTREYİ ÇIKARDIKTAN SONRA süpürge ile çekebilirsiniz o tozları. Sistemin içerisini de süpürge ile çekecekseniz en düşük güçte, uzaktan tutmanızı tavsiye ederim. Ara noktaları ve bazı kısımları eski bir dış fırçası ile temizleyebilirsiniz. Fanlara süpürge tutmayın, fan yapraklarını birkaç kulak çubuğu ile temizleyin.
Ekrna kartinin ustude cok tozlu ne yapayim supurge tutmak zararlidir heralde

Ekrna kartinin ustude cok tozlu ne yapayim supurge tutmak zararlidir heralde
Dediğim gibi eski bir diş fırçası ile bastırmadan, yumuşak darbelerle silebilirsiniz. Diş fırçası bulamıyorsanız bir kulak çubuğu ile ya da peçete ile tozların üstünden geçebilirsiniz.

Pc temizlicem fanlara falan süpürge tutucam.Yan yatirdim kasayi altta asiri derece de toz var.Guc kaynaginin altinda ne yapayim bunu.Alıntıyı görüntüle
bu alt tabandaki tozu süpürgenin ayarını kısarak çektir daha sonar çıkartıp yıka yada nemli bezle sil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bırak elleme bakteriler parti veriyor orda :blobdance: hiçmi ellemedin bu ne hal :devilish:

siyah filtre çıkıyor önce onu çıkartıp silmelisin.
kanka burası kasanın alt kısmı olduğu için böyle.Ben temizledikten sonra 1 hafta geçmeden aynı böyle oluyor geri.Alt kısım çok tozlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,528
Üyeler
195,655
Son üye
reinor
Geri