- Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklık değerlerim iyi neyden olduğunu nasıl anlıcamDropun nedeni işlemci olmayabilir kral, ram veya sıcaklıklardan olabilir
sıcaklık değerlerim iyi neyden olduğunu nasıl anlıcamDropun nedeni işlemci olmayabilir kral, ram veya sıcaklıklardan olabilir
Ram hızların düşükmüş belkide ondandır, deneyip görmek lazım ram dğişirsin düzelmez falan riskli, ayarları artırınca drop azalıyormusıcaklık değerlerim iyi neyden olduğunu nasıl anlıcam
Ucuza X3440 veya biraz daha iyisi olan X3470 işlemci bul. Aliexpress üzerinden Çin’den de getirtebilirsin orada ucuzdu en son.3 veririm 2. elden 1 yıl götürse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valo 200 300 alıyorum onda sıkıntı yok artık sıkıldım drop yiyorum ve forza 4 gta 5 felan oynamak istiyorum
değişmiyo gibiRam hızların düşükmüş belkide ondandır, deneyip görmek lazım ram dğişirsin düzelmez falan riskli, ayarları artırınca drop azalıyormu
anakarta gerek yokmuUcuza X3440 veya biraz daha iyisi olan X3470 işlemci bul. Aliexpress üzerinden Çin’den de getirtebilirsin orada ucuzdu en son.
İkinci elden minimum 550W bir PSU bul çok dandik olmasa yeter.
Bir de ikinci elden RX 580 8GB ekran kartı al.
Bu üçünün değişimi idarelik fazlasıyla işini görür.
Yok anakartına uyumlu önerdiğim işlemciler.değişmiyo gibi
anakarta gerek yokmu
Arkadaşın dedikleri gibi yaparsan min bütçe ile iyi bir performans artışın olur gibideğişmiyo gibi
anakarta gerek yokmu
Ram hızı düşük değil DDR3 için, drop işlemcidendir 1. Nesil i5 yani.Ram hızların düşükmüş belkide ondandır, deneyip görmek lazım ram dğişirsin düzelmez falan riskli, ayarları artırınca drop azalıyormu
Ram hızı düşük değil DDR3 için, drop işlemcidendir 1. Nesil i5 yani.
cok sağolun iyi akşamlarArkadaşın dedikleri gibi yaparsan min bütçe ile iyi bir performans artışın olur gibi
2. Elden dediği gibi işlemci bakcok sağolun iyi akşamlar
Tam liste:2. Elden dediği gibi işlemci bak