ankebutrr
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Merhabalar son zamanlarda sistemimde donmalar yaşıyorum. Mesela pc ilk açılışta birkaç saniye mutlaka donuyor ve son günlerde(geçen ay bu sorun yoktu)Diablo 4 oynuyorum ve map geçişlerinde pc donuyor 3-5 saniye sonra gelirse kendine geliyor ya da hiç gelmiyor tuştan kapatılamıyor ve prizden elektriği kesip tekrar açıyorum. Dune oyununda bu kadar olmuyor ama çok kısa süreli 1 saniye var yok donma oluyor.
OCCT üzerinden önce teker teker stress testleri yaptım bir sorun yaşanmadı ama combine test yapmaya çalıştığımda yine pc komple dondu ve hiçbir şekilde combine test yapamıyorum. Bu şekilde donma da olunca acaba sorun güç kaynağından mı kaynaklı diye düşündüm.
Sistemimde şuan 4080 + i5 13600k var güç kaynağım da Fsp Hydro g 1000w
Bu konu hakkında bilgisi olabilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlirse şimdiden teşekkürler.
OCCT üzerinden önce teker teker stress testleri yaptım bir sorun yaşanmadı ama combine test yapmaya çalıştığımda yine pc komple dondu ve hiçbir şekilde combine test yapamıyorum. Bu şekilde donma da olunca acaba sorun güç kaynağından mı kaynaklı diye düşündüm.
Sistemimde şuan 4080 + i5 13600k var güç kaynağım da Fsp Hydro g 1000w
Bu konu hakkında bilgisi olabilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlirse şimdiden teşekkürler.