Pc’de Siyah Ekran Hatası

Nemo38

80+
Reaksiyon skoru
0
Geçen günlerde itopyadan aşağıda özelliklerini belirteceğim bilgisayarı aldım , bios güncelledim , ram hızını maksimum performansa ayarladım , windowsu aktifleştirdim ve şimdiye kadar sorun yokken Watch dogs 2 oyununda veya furmark testinde kısa süre içerisinde siyah ekran verip fan hızı aşırı yükselmekte neyden kaynaklanıyor aceba
Gigabyte B450M S2H
G Skill Ripjaws 2*8 Gb 3000 mhz
Gigabyte geforce gtx 1660 super oc 6 gb
Ryzen 5 3600x
Corsair 550W Bronze+ Psu
Kioxia exercia 500 gb ssd

Geçen günlerde itopyadan aşağıda özelliklerini belirteceğim bilgisayarı aldım , bios güncelledim , ram hızını maksimum performansa ayarladım , windowsu aktifleştirdim ve şimdiye kadar sorun yokken Watch dogs 2 oyununda veya furmark testinde kısa süre içerisinde siyah ekran verip fan hızı aşırı yükselmekte neyden kaynaklanıyor aceba
Gigabyte B450M S2H
G Skill Ripjaws 2*8 Gb 3000 mhz
Gigabyte geforce gtx 1660 super oc 6 gb
Ryzen 5 3600x
Corsair 550W Bronze+ PSU
Kioxia exercia 500 gb ssd
Görüntü gelmiyor mu yoksa siyah ekran git gel mi yapıyor ?

Sürücü nvidia nın sitesinden indirirken gene siyah ekran verdi , sürücüyü gigabyte ın sitesinden mi indirmeliyim nvidia nın mı?
Nvidia tabii ki game for ready yaz çıkar

Usta tam emin olamıyorum çok bilgim yok sürücüler filan hakkında ekran kartı “gtx 1660 super “tam link atsan sana zahmet
Tamam atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta tam emin olamıyorum çok bilgim yok sürücüler filan hakkında ekran kartı “gtx 1660 super “tam link atsan sana zahmet
windows 10 64 bit için https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/163733

Tamam atayım

windows 10 64 bit için https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/163733
Driver güncellemesi yaptım bu sefer 2 3 dakika sonra siyah ekran verdi gene aynı olay

Driver güncellemesi yaptım bu sefer 2 3 dakika sonra siyah ekran verdi gene aynı olay
Fan sesi dikkat çekici seviyede yükseliyor bu olurken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,621
Üyeler
189,639
Son üye
toososoaso
Geri