Selamün Aleyküm , teknobiyotikten sipariş ettiğim kasa bugün elime ulaştı , ancak kasayı monitöre vga ile bağladığımda görüntü gelmedi , hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü yok , ramlari çıkartıp taktım yine görüntü yok . Ne yapmam gerekiyor?
Takılı geldi hocam zaten , çıkartıp taktım hala aynıekran kartını doğru bağladınız değilmi
Hangi model rx 580 aldınız?Selamün Aleyküm , teknobiyotikten sipariş ettiğim kasa bugün elime ulaştı , ancak kasayı monitöre vga ile bağladığımda görüntü gelmedi , hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü yok , ramlari çıkartıp taktım yine görüntü yok . Ne yapmam gerekiyor?
AsrockHangi model rx 580 aldınız?
Dostum aldığın modelde VGA girişi yok çalışmaması gayet normal. HDMI kablosu sıkıntılı olabilir. Ramleri çıkarınca farklı slotlara takıp dene.Asrock
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı hala devam ediyor malesef...
Anakart girişine taktım olmadı , monitörümde hdmi yok , o yüzden hdmi ile televizyona bağladım ordada görüntü alamadımDostum aldığın modelde VGA girişi yok çalışmaması gayet normal. HDMI kablosu sıkıntılı olabilir. Ramleri çıkarınca farklı slotlara takıp dene.
Onuda denedim .yine yokRamleri çıkarıp tak,resmini çekip atabilirsin.Normalde hazır sistemlerde ekran kartı kargoda zarar görmesin diye takılı gelmez.Belki bir zarar gelmiştir.Bunları denedin olmadı teknobiyotiği ararsın.
darklı vir HDMI kablosu ile tekrar denermisinSelamün Aleyküm , teknobiyotikten sipariş ettiğim kasa bugün elime ulaştı , ancak kasayı monitöre vga ile bağladığımda görüntü gelmedi , hdmi ile televizyona bağladım yine görüntü yok , ramlari çıkartıp taktım yine görüntü yok . Ne yapmam gerekiyor?