FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,575 1 Haziran 2022 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi PC'den Twitter'a giremiyorum, girmeye çalıştığımda karşıma bu çıkıyor. Spoiler: RESİM
Başlıkta da belirttiğim gibi PC'den Twitter'a giremiyorum, girmeye çalıştığımda karşıma bu çıkıyor. Spoiler: RESİM
Deadpool 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 314 İsim Adil Canbulat 1 Haziran 2022 #2 FurkanIIy yazmış: Başlıkta da belirttiğim gibi PC'den Twitter'a giremiyorum, girmeye çalıştığımda karşıma bu çıkıyor. Spoiler: RESİM Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... vpn varsa kapat hocam öyle dene bi
FurkanIIy yazmış: Başlıkta da belirttiğim gibi PC'den Twitter'a giremiyorum, girmeye çalıştığımda karşıma bu çıkıyor. Spoiler: RESİM Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... vpn varsa kapat hocam öyle dene bi
FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,575 1 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LuisB4y yazmış: vpn varsa kapat hocam öyle dene bi Devamı için tıklayın... VPN yok hocam ama Opera'nın kendi VPN'i var. Ayrıca Microsoft Edge'den giriyorum
LuisB4y yazmış: vpn varsa kapat hocam öyle dene bi Devamı için tıklayın... VPN yok hocam ama Opera'nın kendi VPN'i var. Ayrıca Microsoft Edge'den giriyorum
Deadpool 80+ Bronze Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 314 İsim Adil Canbulat 1 Haziran 2022 #4 FurkanIIy yazmış: VPN yok hocam ama Opera'nın kendi VPN'i var. Ayrıca Microsoft Edge'den giriyorum Devamı için tıklayın... Modemi açın kapatin
FurkanIIy yazmış: VPN yok hocam ama Opera'nın kendi VPN'i var. Ayrıca Microsoft Edge'den giriyorum Devamı için tıklayın... Modemi açın kapatin
FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,575 1 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 LuisB4y yazmış: Modemi açın kapatin Devamı için tıklayın... Yok hocam hala aynı hatayı veriyor