Neler Yeni

👉 PCH GOAT V2 GELDİ 👈

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
milleti mağazaya koşturmak yerine web stogu daha mantıklı şu aşamada mağazaya yakın olan toplaniyor patır patır topluyor gidiyor ee hani önüne gecilmek için yapılmışdı al-satcıların o.O2
O zaman da botlar sistemleri alıyor vb. deniliyordu. İnternet satışları için
Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.

Ben firma olsam biraz saçma olacak ama gerçekten ihtiyacı olanı [Özellikle Maddi durum ve ihtiyaç amaçlı alanları] tespit edip onlara öncelik tanımak.
Lakin bu da kolay bir şey değil tespit edilmesi anında.

WhoCares

80+ Gold
O zaman da botlar sistemleri alıyor vb. deniliyordu. İnternet satışları için
Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.

Ben firma olsam biraz saçma olacak ama gerçekten ihtiyacı olanı [Özellikle Maddi durum ve ihtiyaç amaçlı alanları] tespit edip onlara öncelik tanımak.
Lakin bu da kolay bir şey değil tespit edilmesi anında.
tabi canim 2 sistemde suistimale açık hayırlısı olsun bakalım gelecekler sistemlere artık :kizginpeepo:

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Hiç bir şekilde önüne geçmek imkansız. Bu satışlar herkese yapıldığı sürece önüne geçmek imkansız.
Hangi sistem çıkarsa çıksın takip eden, kovalayan adam bir şekilde alıyor. Bu şekilde uygun fiyatlı sistem çıkıp da birkaç gün sonra gören insanlar ne ara bitti falan yazıyorlar youtube yorumlarında adam bilmiyor ki onu alan adam belki 2 haftadır çıkmasını bekliyor sen videoyu bile 2 gün sonra görüyorsun

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hangi sistem çıkarsa çıksın takip eden, kovalayan adam bir şekilde alıyor. Bu şekilde uygun fiyatlı sistem çıkıp da birkaç gün sonra gören insanlar ne ara bitti falan yazıyorlar youtube yorumlarında adam bilmiyor ki onu alan adam belki 2 haftadır çıkmasını bekliyor sen videoyu bile 2 gün sonra görüyorsun
Takip ettikten sonra almak kolay. Almak isteyipte alamadığım 1 yada 2 sistem var şuana kadar. Yani ben çok inanmıyorum çok istedim ama alamadım vs. Her türlü alınıyor. Zor değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Vallahi bende gittim yetişemedim 3 4 genç abi bittimi nasıl biter falan diye çalışan ile konuşuyordu inşallah 1 2 hafta içinde bir sistem çıkar Abdullah abiden.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Vallahi bende gittim yetişemedim 3 4 genç abi bittimi nasıl biter falan diye çalışan ile konuşuyordu inşallah 1 2 hafta içinde bir sistem çıkar Abdullah abiden.
Yetişememen normal. Çünkü sistem çıkış saatleri çok garip. Bunu zaten hiç bir zaman anlamadım muhtemelen bundan sonra da anlamıcam. TR de iş çıkış saattleri belli. Çalışma saatleri belli. Tam yoğun olan zamana özellikle mi seçiliyor anlamıyorum. İş çıkış saatleri 16:00 ile 19:00 arasında. Çok büyük bir kesim bu saatler arasında işten çıkıyor. Vardiyalı çalışanların gündüz vardiyası 16:00 da bitiyor. 4 12 çalışan adam zaten kaçırdı. Ona yapabilecek bir şey yok. Tek vardiya kaçıracak bir şekilde. O artık şans gibi. Şu sistem saatler 19:00 dan sonra olsa herkes çok daha rahat alabilir. Ama bunu içerik üreticileri anlamıyor mu ? Anlamak mı istemiyor ben bunu bilmiyorum. İlla saat 18:00 de çıkaracak o sistemi. Adam işten çıkıp eve gidene kadar zaten sistem bitiyor. Çok mükemmel internetlerimiz olmadığı için telefonlarda yolda almakta çok zor. Bilmiyorum yani gerçekten garip olay. 20:00 da yapılsa sistemler ne kaybederler acaba. Bunu öğrenirseniz bana da anlatın bir ara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
Yetişememen normal. Çünkü sistem çıkış saatleri çok garip. Bunu zaten hiç bir zaman anlamadım muhtemelen bundan sonra da anlamıcam. TR de iş çıkış saattleri belli. Çalışma saatleri belli. Tam yoğun olan zamana özellikle mi seçiliyor anlamıyorum. İş çıkış saatleri 16:00 ile 19:00 arasında. Çok büyük bir kesim bu saatler arasında işten çıkıyor. Vardiyalı çalışanların gündüz vardiyası 16:00 da bitiyor. 4 12 çalışan adam zaten kaçırdı. Ona yapabilecek bir şey yok. Tek vardiya kaçıracak bir şekilde. O artık şans gibi. Şu sistem saatler 19:00 dan sonra olsa herkes çok daha rahat alabilir. Ama bunu içerik üreticileri anlamıyor mu ? Anlamak mı istemiyor ben bunu bilmiyorum. İlla saat 18:00 de çıkaracak o sistemi. Adam işten çıkıp eve gidene kadar zaten sistem bitiyor. Çok mükemmel internetlerimiz olmadığı için telefonlarda yolda almakta çok zor. Bilmiyorum yani gerçekten garip olay. 20:00 da yapılsa sistemler ne kaybederler acaba. Bunu öğrenirseniz bana da anlatın bir ara.
Vallahi haklısınız hocam fırsatçıların önüne geçmek için sadece mağaza satılı falan deniyor ama çok saçma fırsatçı adam mağazadan da gidip alır. Vatan hafta sonu da açık videoyu yayınladığın gün değilde sonraki gün satışa açsa belki daha iyi olurdu ama bana göre mağaza satışı gene saçma en iyisini Abdullah abi yapıyor linki 1 saat sonra atıyor rahat rahat videoyuda izliyoruz zaten bi yerde ne yaparsan yap al satçı adamı engelleyemezsin.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Vallahi haklısınız hocam fırsatçıların önüne geçmek için sadece mağaza satılı falan deniyor ama çok saçma fırsatçı adam mağazadan da gidip alır. Vatan hafta sonu da açık videoyu yayınladığın gün değilde sonraki gün satışa açsa belki daha iyi olurdu ama bana göre mağaza satışı gene saçma en iyisini Abdullah abi yapıyor linki 1 saat sonra atıyor rahat rahat videoyuda izliyoruz zaten bi yerde ne yaparsan yap al satçı adamı engelleyemezsin.
Dostum bende al-sat yapıyorum ama ne doğru ne yanlış ayırt edebiliyorum en azından. Benim derdim sadece ben alayım değil ki. Ben buraya paylaşmadan aldığım o kadar çok ürün varki. Az stok oluyor ben alıyorum. Ben her türlü al-sat yaparım. Almak isteyen araştıracak öyle ben oturayım benim önüme gelsin dersen çok beklersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa erdemli
Ben telefonla siparis verdim yaklasık 15-20dk bekledim bi deneyin isterseniz.

Not: Demonte geleceğini söylediler 1-2 haftayı bulabilirmiş teslimat. (telden siparis için)
Hocam bende aldım maili onaylıyorum diyende yazdım ama bı sipariş numarası filan göndermediler.size gönderdilermi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

teledondan arayıp 45 dk sonra aldım arkadaşlar.
Hocam bende telden arayıp aldım ama sipariş numarasi filan gelmedi size geldimi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Arkadaşlar videoda büyük bir yanlış var onu belirteyim kasanın küçük tuşu ışıkları değiştirmek için var. Kasanın ışıkları değişiyor yani.

Yekane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
idris biçen
Arkadaşlar videoda büyük bir yanlış var onu belirteyim kasanın küçük tuşu ışıkları değiştirmek için var. Kasanın ışıkları değişiyor yani.
Küçük tuşu derken hangi tuştan bahsediyorsunuz. Sipariş verdim elime ulaşmadığı için soruyorum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Küçük tuşu derken hangi tuştan bahsediyorsunuz. Sipariş verdim elime ulaşmadığı için soruyorum
Kasa üzerinde iki tane tuş var zaten biri açma kapama diğeri de yanında küçük. Basılı tutunca komple kapatıyor tek tek basınca renk değiştiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,856
Üyeler
163,568
Son üye
kuyucualperr
Top Bottom