Aynur kişi 2 tane alabilir miydiben maltepe piazzaya gittim 2 tane aldı biri kasa stoğu bitti alamadım ben
bilmiyorum ama benim yanımda birisi 2 tane aldı gittiAynur kişi 2 tane alabilir miydi
güya al satın önüne geçmek amaçlı yapıldı dendi mağaza satışı dahada yağ sürüldü
milleti mağazaya koşturmak yerine web stogu daha mantıklı şu aşamada mağazaya yakın olan toplaniyor patır patır topluyor gidiyor ee hani önüne gecilmek için yapılmışdı al-satcılarınSadece 1 adet satışa da izin verilebilirdi . O zaman bi nebze de olsa sorun olmazdı.
Alakası yok. Bazı mağazalarda 1 kişiye verdiler sadece. Benim gittiğim mağazalarda bu şekildeydi en azından. Çoğu yerde adetli verilmiş ama. Bunu da duyduk eş dosttan.milleti mağazaya koşturmak yerine web stogu daha mantıklı şu aşamada mağazaya yakın olan toplaniyor patır patır topluyor gidiyor ee hani önüne gecilmek için yapılmışdı al-satcıların
tek kişi aldı demiyorum abi ben adamlar 3-5 kişi geliyor alip gidiyor stokları onu dedim iyi kötü tartışılır suistimale açık bir sistem yani umarım bir sonraki sistemde mağaza stok olayı olmaz inşAlakası yok. Bazı mağazalarda 1 kişiye verdiler sadece. Benim gittiğim mağazalarda bu şekildeydi en azından. Çoğu yerde adetli verilmiş ama. Bunu da duyduk eş dosttan.