Goat v3 e kadar bir şey değişmedi biz niyetlendik video yu bekleyin gitmeyin b*k da çıkabilir diyor şimdi en yakın vatan 50 km araba ayarladım tanıdıktan şansa bak bence 2 gün sonra şu saatte şu özellikler diye video gelicek
Valla bende anlamadımGoat v3 e kadar bir şey değişmedi biz niyetlendik video yu bekleyin gitmeyin b*k da çıkabilir diyor şimdi en yakın vatan 50 km araba ayarladım tanıdıktan şansa bak bence 2 gün sonra şu saatte şu özellikler diye video gelicek
Öyle mi demişMağazaya erken gitmeyin demesinin nedeni ya beklentinin üstünde özelliklerle bilgisayar çıkacağı için fiyatı görüp gidin ya da gitmenize gerek yok web stoğu olacak olarak anlıyorum.
İnsta storysinde videoyu izlemeden erken gitmeyin diyorÖyle mi demiş
11900kf stoklarını yavaştan eritme çabası. XDŞaşırmam
e bu sefer de kuyruk oluşur saatler öncesinden dükkanların önünde, ya da al-satçılar alır web üzerinden olursa. benim bildiğim PCH bunlar olmasın diye böyle bir sistem yapıyordu diğer Goat ürünlerindeBen videoda sistemin 1 gün sonra satışa açılacağı gibi bir bilgi geleceğini düşünüyorum. O yüzden PCH dınlemekte ve magazaya gıtmemekte fayda var. Bir ihtimal de web satışı olabilir.
#REZIntel ve nvdia ile gelen v4 10 Mayıs da yayında büyük ihtimalle mağazadan olacak orası tam belli değil haftaicine denk geldiği için ben alamıyorum sizlere başarılar güzel bir fiyat sizleri bekliyor rastgele...
Şu al satcıları dizicen sıraya basıcan tokadıe bu sefer de kuyruk oluşur saatler öncesinden dükkanların önünde, ya da al-satçılar alır web üzerinden olursa. benim bildiğim PCH bunlar olmasın diye böyle bir sistem yapıyordu diğer Goat ürünlerinde
Çokta takmayın ya herşeyin hayırlısı dünyanın sonu değil ikinci el sistemlere yönelin olmadı veya toplayın en temizie bu sefer de kuyruk oluşur saatler öncesinden dükkanların önünde, ya da al-satçılar alır web üzerinden olursa. benim bildiğim PCH bunlar olmasın diye böyle bir sistem yapıyordu diğer Goat ürünlerinde
yok hocam takmak değil, sadece attığı storyde açıklamadığı için ortalığı karıştırmış gibi olduÇokta takmayın ya herşeyin hayırlısı dünyanın sonu değil ikinci el sistemlere yönelin olmadı veya toplayın en temizi