Neler Yeni

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
mağazada satış olursa, sistem herhangi bi vatanpc mağazasından alınabilir olur değil mi? (bana yakın çarşıya göre küçük bi vatanpc var da)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Hocam sizin pch forumunda da mesajınızı gördüm goat v3 için. Aldığınız zaman sistemin fiyatı ekran kartının fiyatının ne civarındaydı? İlk defa alacağım goat sistem ben
ekran kartı fiyatına vermişlerdi sistemi 3080 liydi sistem yanlış hatırlamıyorsam o zamana göre 18.000 tl mi neydi 3080 de zaten

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Hocam sizin pch forumunda da mesajınızı gördüm goat v3 için. Aldığınız zaman sistemin fiyatı ekran kartının fiyatının ne civarındaydı? İlk defa alacağım goat sistem ben
v3 ü ben de aldım kullanıyorum da aktif olarak faturaya yansıyan fiyatlara baktım parça parça o zamanki fiyatları az çok hatırlıyorum o zamanlara göre parça bazında işlemci ve ekran kartında yüzde 35-40 civarı daha düşükmüş faturaya yansıyan hali diğer parçalarda yüzde daha düşük şekilde ama zaten yükü taşıyanlar düşmüş bayağı o yzüden bunu kaçırmamanı tavsiye ederim ben yine upgrade yapıcam alabilirsem bakalım inş

v3 ü ben de aldım kullanıyorum da aktif olarak faturaya yansıyan fiyatlara baktım parça parça o zamanki fiyatları az çok hatırlıyorum o zamanlara göre parça bazında işlemci ve ekran kartında yüzde 35-40 civarı daha düşükmüş faturaya yansıyan hali diğer parçalarda yüzde daha düşük şekilde ama zaten yükü taşıyanlar düşmüş bayağı o yzüden bunu kaçırmamanı tavsiye ederim ben yine upgrade yapıcam alabilirsem bakalım inş
Bakalım hocam inş.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Dddr5li 4070 Süperli sistem gelir bence

AtaEmir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ata emir şimşek
4070 super gelirse geçerim V3'ten V4'e ben de

ya kral Allah için şu mabatınızdan atom element uydurmayın bi bildiğiniz varsa konuşun bu olur şu olur bence sence sallamayın bir şey bekliyoruz ağzımızın tadıyla bekleyelim millete boş hayal satmayın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom