CarEnthusiast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 420
Gayet iyi sistem çıktı 1660Ti falandonanım arşivi kadar yapamasada deniyo bişeyler
Gayet iyi sistem çıktı 1660Ti falandonanım arşivi kadar yapamasada deniyo bişeyler
G3 nasip olmadı bu oldu sanaaçıkçası 3-4 aydır bütçem vardı ancak bekledim
Anlamadım şimdi konu ile alakası ne?En F/P sistemleri Abdullah ab yapıyor nokta.
Yapıcak bir şey yok 1660tiya yakın bir kart zaten dlss filan pek umrumda değil 1344 lira cebimde kaldıG3 nasip olmadı bu oldu sana
hayırlı olsun
Özelleştirme kısmından RAM seçince 7066TL ye alınabiliyor şuan. Sistem bitmedi RAM bitti sadece.Sistem kalmadı eve geçene kadar![]()
Güncellik, ray tracing, dlss özellikleri için değeceğini düşünüyorum şahsen fakat tercih meselesi hocamYapıcak bir şey yok 1660tiya yakın bir kart zaten dlss filan pek umrumda değil 1344 lira cebimde kaldı![]()
Piyasa bu durumdayken eğerki işim yayıncılık vs değilde sadece oyunsa 7kdan yukarı vermek saçma geliyor bana,eli kol kapısında 1-2 aya açıp gidecek olan 1650 bile şuan iş görüyor.Vok astroyu kaçırdım diye düşünüyordum ama bu daha iyi oldu kasa+psuya da pek güvenmemiştim termaltake olan kasanın. Teşekkür ederimGüncellik, ray tracing, dlss özellikleri için değeceğini düşünüyorum şahsen fakat tercih meselesi hocam![]()
Rami değiştirince stoğa ekleniliyor diyorlar ram stoğu kalmamış sanırım.Stokta yok diyor, tahmini ne zaman gelir?
Hocam siz ödemeyi havale ile mi yaptınız ? Ben havale ile aldım ama kuzenimin hesabindan geçtik sorun olur mu acaba üyelik benim adımaRami değiştirince stoğa ekleniliyor diyorlar ram stoğu kalmamış sanırım.
Kredi kartına taksit ile aldım benim bildiğim kadarıyla peşin ve taksit ile alanlar havale ile alanların önüne geçiyor ve havale yapanların siparişleri iptal oluyor para geçmezse eğer.Hocam siz ödemeyi havale ile mi yaptınız ? Ben havale ile aldım ama kuzenimin hesabindan geçtik sorun olur mu acaba üyelik benim adıma