Neler Yeni

PCH Medal X1 Geldi!

fujiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
devrim
Ben bankamatik kartı ile denedim banka tarafından bir sorun yok ama ödeme başarısız 0005-Y hatası veriyor sürekli o yüzden havale yaptım

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Ben bankamatik kartı ile denedim banka tarafından bir sorun yok ama ödeme başarısız 0005-Y hatası veriyor sürekli o yüzden havale yaptım
Bilemiyorum iptal olma ihtimali var bir kaç arkadaşta havale yüzünden sistem kaçırmışlardı para geçene kadar kredi kartı ile alanların direk onaylandığı için stoktan düşüyor stoklar bitersede havalesi geçmeyenlerin siparişleri iptal oluyor.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
DLSS neden umrunuzda değil?
Hem pek grafik oyunu değilde FPS oyunları oynadığım için hemde aradaki 1300-2000tl farka değmez benim düşüncem tabi bu kişiden kişiye değişir piyasa düzeldiğinde belki düşünülür.

Hem pek grafik oyunu değilde FPS oyunları oynadığım için hemde aradaki 1300-2000tl farka değmez benim düşüncem tabi bu kişiden kişiye değişir piyasa düzeldiğinde belki düşünülür.
Güle güle kullan, fiyat/performans kelimesinin tam anlamı da tam budur zaten. Diğer kitlenen konulardaki tartışmaları okudum kimse f/p nin ne anlama geldiğini bilmeden sistem tartışmasına girmiş yine :)

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Güle güle kullan, fiyat/performans kelimesinin tam anlamı da tam budur zaten. Diğer kitlenen konulardaki tartışmaları okudum kimse f/p nin ne anlama geldiğini bilmeden sistem tartışmasına girmiş yine :)
Teşekkürler ❤️🥰

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,999
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom