Bilemiyorum iptal olma ihtimali var bir kaç arkadaşta havale yüzünden sistem kaçırmışlardı para geçene kadar kredi kartı ile alanların direk onaylandığı için stoktan düşüyor stoklar bitersede havalesi geçmeyenlerin siparişleri iptal oluyor.Ben bankamatik kartı ile denedim banka tarafından bir sorun yok ama ödeme başarısız 0005-Y hatası veriyor sürekli o yüzden havale yaptım
DLSS neden umrunuzda değil?Yapıcak bir şey yok 1660tiya yakın bir kart zaten dlss filan pek umrumda değil 1344 lira cebimde kaldı
Hem pek grafik oyunu değilde FPS oyunları oynadığım için hemde aradaki 1300-2000tl farka değmez benim düşüncem tabi bu kişiden kişiye değişir piyasa düzeldiğinde belki düşünülür.DLSS neden umrunuzda değil?
Güle güle kullan, fiyat/performans kelimesinin tam anlamı da tam budur zaten. Diğer kitlenen konulardaki tartışmaları okudum kimse f/p nin ne anlama geldiğini bilmeden sistem tartışmasına girmiş yineHem pek grafik oyunu değilde FPS oyunları oynadığım için hemde aradaki 1300-2000tl farka değmez benim düşüncem tabi bu kişiden kişiye değişir piyasa düzeldiğinde belki düşünülür.
TeşekkürlerGüle güle kullan, fiyat/performans kelimesinin tam anlamı da tam budur zaten. Diğer kitlenen konulardaki tartışmaları okudum kimse f/p nin ne anlama geldiğini bilmeden sistem tartışmasına girmiş yine