🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Kaçtan vereceksin hocam?
Valla okulda kullanabilirim ama bence 20 eder en az.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz sistem buymuş bu arada

Yakında 4070'li sistem gelecek bence dostum. Pch YouTube yorumlarında en çok istenen sistem. 2024'ün ilk çeyreğinde bir tane 4070 sistem kesin gelir. Vok friday kadar f/p olmaz ama. Yeni yıl zamanlarını koyarlar.
hocam yorumlarda cevap vermiş birine ufukta 4070 şuanlık görünmüyor diye o üzdü ya DA bari yapsa alsak 30k para var 4060ti almak istemiyorum

arkadaşlar sistemi almak isteyip yetişemeyen alamayan arkadaşlar özelden irtibata geçebilirler

2 saat oldu hocam biteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al satçılar için diyorsan eyvallah ama son kullanıcı için on numara sistem hocam
al sat için diyorum zaten yorumda cevapladığım yorum bu. yoksa sıfır alıp kullanacak olanlar daha iyi fiyat beklemesin bu dolar kurunda. ikinci elde alıp satarım kafasıyla alanlar şakşukalandı. çünkü 8000 8500 bandında sıralanıyor hepsi. ikinci elde çünkü 3070 ve ryzen 5600 gibi bir gerçek var. anlamadığım konu; bu yorumu okuyup farklı anlayanlar triplenmiş. yada alsatçılar triplenmiş. :D devam edebilirler açgözlülük yapmayıp ihtiyacı olanlara salsalardı keşke. şimdi ikinci elde pahalıdan satmaya çalışacaklar fakat rtx 3070 taş koyacak :)

al sat için diyorum zaten yorumda cevapladığım yorum bu. yoksa sıfır alıp kullanacak olanlar daha iyi fiyat beklemesin bu dolar kurunda. ikinci elde alıp satarım kafasıyla alanlar şakşukalandı. çünkü 8000 8500 bandında sıralanıyor hepsi. ikinci elde çünkü 3070 ve ryzen 5600 gibi bir gerçek var. anlamadığım konu; bu yorumu okuyup farklı anlayanlar triplenmiş. yada alsatçılar triplenmiş. :D devam edebilirler açgözlülük yapmayıp ihtiyacı olanlara salsalardı keşke. şimdi ikinci elde pahalıdan satmaya çalışacaklar fakat rtx 3070 taş koyacak :)
🤣🤣🤣sen öyle san alan alcak çok rahat şekilde satılcak 4060ti satılırken 3070ti yokmuydu sanki bu nasıl mantık al satcılar kansında 1 tane ben çekiyimmi kafasındasın anlamadım

Dediğin doğru. 4060 zayıf bir ekran kartı. 2. El olduğu zaman hem zayıf hem 8gb oluşundan ötürü rağbet görmeyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,286
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri