Neler Yeni

Çözüldü✓ PCI 3.0 Anakart için Ekran Kartı tavsiyesi

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
1080 almanızı önermem hocam. Kart güçlü lakin artık çok eskidi ve güç tüketimi fazlasıyla yüksek. PCMR da bozulan 1080/ti vakaları son zamanlarda çok yükseldi. Gpu world tr den garantili temiz kartlar çok daha güvenli olacaktır.
gruba girebilirsem dediğiniz şekil yapacağım inşallah

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
gtx 1080 güncel oyunları rahatlıkla oynatan bir kart hocam günümüzde ve performanslı soğutmasıda güzel bence bir sorunu yok hala iş görür
Rahatlıkla oynatmasına ve performansına bir lafım yok. Soğutması güzel olan var olmayan var. Sorun kartın çok eski olması. Aynı zamanda güç tüketimi yüksek olduğundan zamanla çok yıpranmış durumdalar. 2 büyük kripto mining geçirmiş olmaları da cabası. Bozulma oranları yükselişte olduğundan önermiyorum. Benzer fiyata yakın performansta ve çok daha güncel kart almak varken 1080 mantıksız

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
ben pci express x16 slotuna pci express 3.0 ekran kartı takıcam sen ne dion :D
:D:D:D tamam tamam ikna oldum rx 6600 xt alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

BANA RX 6600 XT HANGİ MARKA ALAYIM ONU DA ÖNERİN BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM SİZDEN.

MSİ
ASUS
SAPPHİRE
BUNLAR ARASINDAN HANGİSİ ELEKTİRİK TÜKETİMİ VE SOĞUTMA AÇISINDAN İYİDİR ?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahatlıkla oynatmasına ve performansına bir lafım yok. Soğutması güzel olan var olmayan var. Sorun kartın çok eski olması. Aynı zamanda güç tüketimi yüksek olduğundan zamanla çok yıpranmış durumdalar. 2 büyük kripto mining geçirmiş olmaları da cabası. Bozulma oranları yükselişte olduğundan önermiyorum. Benzer fiyata yakın performansta ve çok daha güncel kart almak varken 1080 mantıksız
Gruba girebildim eski hesapla çok teşekkür ederim.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
Elektrik tüketimi hepsi neredeyse aynı. Soğutmaları modele bağlı. Üst segment modeller çok pahalı olabiliyor. En ucuzu en mantıklısı. 6600xt nin giriş modellerinin bile soğutmaları iyidir.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Elektrik tüketimi hepsi neredeyse aynı. Soğutmaları modele bağlı. Üst segment modeller çok pahalı olabiliyor. En ucuzu en mantıklısı. 6600xt nin giriş modellerinin bile soğutmaları iyidir.
Msi tavsiye ediyor musunuz peki ben hep ekran kartı mı nvidia msi kullandım çok memnunum ama amd ilk defa kullanıcam ne olur bilmiyorum

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
Problem yaşamazsınız hocam. Dediğim gibi bana kalsa en ucuzu neyse onu alırım. Marka seçme takıntım yok. DDU ile eski driverları temizleyip yeni amd driverlarını kurunca bir şey olmaz. Tavsiyem temiz windows kurulumu olur formatla. Pc rahatlar. Eğer ki yapmadıysanız işlemci macun yenilemesi de yapabilirsiniz. Ekran kartı değişimi bahanesiyle bakım olmuş olur

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Problem yaşamazsınız hocam. Dediğim gibi bana kalsa en ucuzu neyse onu alırım. Marka seçme takıntım yok. DDU ile eski driverları temizleyip yeni amd driverlarını kurunca bir şey olmaz. Tavsiyem temiz windows kurulumu olur formatla. Pc rahatlar. Eğer ki yapmadıysanız işlemci macun yenilemesi de yapabilirsiniz. Ekran kartı değişimi bahanesiyle bakım olmuş olur
ben sistemi işlemci hariç sıfır topladım zaten daha kurulumu yapmadım ekran kartı kaldı. pcl 3.0 olunca anakart moralim çok bozuldu bütçem kısıtlı olduğu için pcl 4.0 alamadım. siz pek fark olmaz dediniz öyle ikna oldum :)

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
O zaman sıkıntı yok hocam. Sisteminiz hayırlı olsun. Performansı dert etmenize hiç gerek yok. Fazlasıyla yeterli bir sistem olmuş zaten

equionx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ahmet küçük
hocam 1080 halen kutusunda muhafaza edenleri görüyorum hepsi mining yapıldı diye bir şey yok arkadaş secicek kartı ben sadece sölüyorum güzel kart diye ve hala iş görür diye

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
hocam 1080 halen kutusunda muhafaza edenleri görüyorum hepsi mining yapıldı diye bir şey yok arkadaş secicek kartı ben sadece sölüyorum güzel kart diye ve hala iş görür diye
Peki hocam öyle olsun. Ben de sadece söylüyorum ki eski bir kart. Mining yapılmamış kartlar bile bozulma oranları yüksek. Reddit PCMR da biraz dolaşmak yeterli.

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
O zaman sıkıntı yok hocam. Sisteminiz hayırlı olsun. Performansı dert etmenize hiç gerek yok. Fazlasıyla yeterli bir sistem olmuş zaten
rx 6600 xt dar boğaz yapar diyorlar sistemime doğru mudur ?

monitör bilgilerim
dgdgdhwsww.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord