Hocam darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyip besleyememesi ile alakalı bir şey. Anakartın pcie 4 veya 3 olması bir şey değiştirmez. Kaldı ki etkileseydi bile gözle görülür bir fark olmazdıama anakartı 4.0 orası aklımı kurcalıyor benim 3.0 üstad
rx 6600 xt alayım diyorsunuz o zamanHocam darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyip besleyememesi ile alakalı bir şey. Anakartın pcie 4 veya 3 olması bir şey değiştirmez. Kaldı ki etkileseydi bile gözle görülür bir fark olmazdı
ryzen 3 3100 var furmark testide yaptığımdada aynı değerleri aldım (sapphire pulse modeli bendeki) sizde rx6600xt güzel çalışacaktır 3600 kötü bi işlemci değilişlemci olarak ne var sizde peki ?
ALLAH razı olsun üstad güveniyorum sanaEvet hocam
araya birini koyamama gerek var mı güvenilir satıcı mıdır ?Hocam gpu world tr grubunda Deha Ferit Saka ya yazın. Sapphire nitro+ rx6600xt 2024 ün 5. ayına kadar garantili 4k ya satıyor. Düşünmeden alabilirsin. Üst segment modeldir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GPU WORLD TURKIYE (GWT) | Facebook
EKRAN KARTI İLE İLGİLİ YAPABİLECEĞİNİZ BÜTÜN ALIŞVERİŞ VE BİLGİLENDİRMELER.www.facebook.com
Güvenilir tabi. İstanbuldaysanız beni koyabilirsinizaraya birini koyamama gerek var mı güvenilir satıcı mıdır ?