Neler Yeni

PCİ Express x16 Soket Arızası

redwhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KadirT
Herkese merhaba. MSI H110M Pro-Vd anakartına sahibim ve anakartım taktığım ekran kartını algılamıyor ve güç gitmiyor. Bilgisayarı kapatım ekran kartına baktığımda ısınmamıştı bile. Sorunun slottan olduğunu düşünüyorum. Sizce slot değişimi pahalımıdır? Yeni anakart mı almalıyım? Daha önce bu sorunu yaşayanlar veya fiyat konusunda tahmini olanlar yardım ederse sevinirim.

Emre Baş

80+ Gold
Değişim yaptırmak zahmetli ve zor bir iş fiyatı fazla olacağını sanmam ama 2.elden benzer anakart bakabilirsin beklemek istemiyorsan

redwhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KadirT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişim yaptırmak zahmetli ve zor bir iş fiyatı fazla olacağını sanmam ama 2.elden benzer anakart bakabilirsin beklemek istemiyorsan
Peki slot değişimi yaptırmaya değermi yoksa yeni kart mı almalıyım karar veremedim. Performansta düşüş yaşarmıyım gibi sorularda var birde korona muhabbeti var baya uzun bir süre bekleyebilirim.

Emre Baş

80+ Gold
Peki slot değişimi yaptırmaya değermi yoksa yeni kart mı almalıyım karar veremedim. Performansta düşüş yaşarmıyım gibi sorularda var birde korona muhabbeti var baya uzun bir süre bekleyebilirim.
Bencede uzun süreceği kesin h110 chıp bir kart alırsan aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsin

redwhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KadirT
B150 almayı düşünüyorum nasıl bir tercih sizce

emmi

80+
Herkese merhaba. MSI H110M Pro-Vd anakartına sahibim ve anakartım taktığım ekran kartını algılamıyor ve güç gitmiyor. Bilgisayarı kapatım ekran kartına baktığımda ısınmamıştı bile. Sorunun slottan olduğunu düşünüyorum. Sizce slot değişimi pahalımıdır? Yeni anakart mı almalıyım? Daha önce bu sorunu yaşayanlar veya fiyat konusunda tahmini olanlar yardım ederse sevinirim.
Merhaba , PCI Express X16 Slotu Kolay Kolay Arızalanacak Bir Parça Değildir.
Ona Voltaj Gönderen Kondansatör , Mosfet , Transistör Gibi Parçaları Kontrol Etmen Lazım.
Buda Bayağı Zahmetli Bir İştir Uğraşmaya Değmez.

redwhite

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KadirT
Merhaba , PCI Express X16 Slotu Kolay Kolay Arızalanacak Bir Parça Değildir.
Ona Voltaj Gönderen Kondansatör , Mosfet , Transistör Gibi Parçaları Kontrol Etmen Lazım.
Buda Bayağı Zahmetli Bir İştir Uğraşmaya Değmez.
O zaman en mantıklısı başka bir ekran kartı ile test etmek. Sonrada yeni anakart almak.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Yeni ana kart al hocam b serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,066
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom