Neler Yeni

Öneri PCIe x3.0 2060 sistemi PCIe 4.0 4060ti ile yükseltmek mantıklı mı?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ilım Atol
İleride ben işlemcinin ve anakartın değiştirilmesini diyordum yani.

ilerde tabii ki amd sokete geçmek daha mantıklı olur da şimdilik idare eder.
çok iyi bir noktaya değindiniz. ben de bu pcyi toplarken ileride yavaş yavaş yükseltirim diye düşünmüştüm ama 6 sene hiç bir şey yapmayınca böyle bir duruma düşmüş oldum. işlemci ve anakartı alacak olduktan sonra komple pcyi yenilemeyi de gözden geçiririm hocam belki önümüzdeki bir yıllık süreçte. şimdilik var olan sistemde nasıl en f/p sonucu alırım derdindeyim açıkcası.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
M.Rüzgar Özen
çok iyi bir noktaya değindiniz. ben de bu pcyi toplarken ileride yavaş yavaş yükseltirim diye düşünmüştüm ama 6 sene hiç bir şey yapmayınca böyle bir duruma düşmüş oldum. işlemci ve anakartı alacak olduktan sonra komple pcyi yenilemeyi de gözden geçiririm hocam belki önümüzdeki bir yıllık süreçte. şimdilik var olan sistemde nasıl en f/p sonucu alırım derdindeyim açıkcası.
Git önce gpu al bence sonrasında devamı gelir psu 650w ise yeter.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
önce ekran kartını al sistemi ona göre dizersin 7800xt güzeldir kendim kullanıyorum 2k90 fps verebiliyor.

Top Bottom