Neler Yeni

Pcime virüs bulasmıs olabilir mi?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 024044.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 024044.png
    55.9 KB · Hit: 17
Aynen öyle ben kullandığımda baya kurtarmıştı beni
birsey bulamadı hocam tesekkürler bu saatte yardımcı oldun icim biraz rahatladı ama sanırım yarın bi format atıp sıfır kurulum yapacagım isletim sistemimde ya da ekran kartı sürücümde sorun olduğunu düsündügüm icin format atmayı düsünüyordum zaten

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 024724.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 024724.png
    38.9 KB · Hit: 15
birsey bulamadı hocam tesekkürler bu saatte yardımcı oldun icim biraz rahatladı ama sanırım yarın bi format atıp sıfır kurulum yapacagım isletim sistemimde ya da ekran kartı sürücümde sorun olduğunu düsündügüm icin format atmayı düsünüyordum zaten
Sorun değil iyi geceler

setupsa hazır kurulumdur, cmd'nin açılması da problem değil. hangi işsiz fc25 kış yamasına virüs koyar bilmem ama sen yine de dosyayı virustotal'e at.

setupsa hazır kurulumdur, cmd'nin açılması da problem değil. hangi işsiz fc25 kış yamasına virüs koyar bilmem ama sen yine de dosyayı virustotal'e at.
Knk dosya inmedi cıkarmafı da dümdüz setup ismiyle geldi gece gece dalgınlığıma geldi herhalde normalde hic yapmam cok dikkat ederdim 97mblik dümdüz setuptu kurulum sihirbazı vsde gelmedi görev yöneticisinde calısan tek sey openjdk idi setupa clickledikten sonra da görevi sonlandırıp sildikten sonra da pcde anormal birsey olmadı(cpu kullanımında görev yöneticisinde yabancı birsey vs) bir de clickledikten bir süre sonra chrome kendi kendini kapattı **

Geri