Lothaethiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğiniz tarama bu mu hocam taramayla ilgili baska birsey yok cünküHesap açmaya gerek uygulama içinde tarama merkezi var oradadır
bahsettiğiniz tarama bu mu hocam taramayla ilgili baska birsey yok cünküHesap açmaya gerek uygulama içinde tarama merkezi var oradadır
Solda koruma diyor ya oradadır maksat sağlama almak büyük ihtimalle yoktur bir şeybahsettiğiniz tarama bu mu hocam taramayla ilgili baska birsey yok cünkü
Buldum hocam sanırım tam taramadan bahsediyorsunuz yapıyor su an %63te birsey bulamadı dahaSolda koruma diyor ya oradadır maksat sağlama almak büyük ihtimalle yoktur bir şey
Aynen öyle ben kullandığımda baya kurtarmıştı beniBuldum hocam sanırım tam taramadan bahsediyorsunuz yapıyor su an %63te birsey bulamadı daha
birsey bulamadı hocam tesekkürler bu saatte yardımcı oldun icim biraz rahatladı ama sanırım yarın bi format atıp sıfır kurulum yapacagım isletim sistemimde ya da ekran kartı sürücümde sorun olduğunu düsündügüm icin format atmayı düsünüyordum zatenAynen öyle ben kullandığımda baya kurtarmıştı beni
Sorun değil iyi gecelerbirsey bulamadı hocam tesekkürler bu saatte yardımcı oldun icim biraz rahatladı ama sanırım yarın bi format atıp sıfır kurulum yapacagım isletim sistemimde ya da ekran kartı sürücümde sorun olduğunu düsündügüm icin format atmayı düsünüyordum zaten
Knk dosya inmedi cıkarmafı da dümdüz setup ismiyle geldi gece gece dalgınlığıma geldi herhalde normalde hic yapmam cok dikkat ederdim 97mblik dümdüz setuptu kurulum sihirbazı vsde gelmedi görev yöneticisinde calısan tek sey openjdk idi setupa clickledikten sonra da görevi sonlandırıp sildikten sonra da pcde anormal birsey olmadı(cpu kullanımında görev yöneticisinde yabancı birsey vs) bir de clickledikten bir süre sonra chrome kendi kendini kapattı **setupsa hazır kurulumdur, cmd'nin açılması da problem değil. hangi işsiz fc25 kış yamasına virüs koyar bilmem ama sen yine de dosyayı virustotal'e at.