- Reaksiyon skoru
- 5,715
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.Arkadaşlar monitörler arasında fiyatı iyi olan var mı ?
Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.Arkadaşlar monitörler arasında fiyatı iyi olan var mı ?
Hocam iyi güzel hoş diyorsunuzda 700km var.. 22 Ağustos gibi olsa belki İstanbul'da olabilirdikte işte. Çok batıyor şöyle inidirimleri kaçırıp alamamak...Şimdi farkettim indirimlerin süresini 3 Ağustos'a kadar uzatmışlar. Mağazaya gidip alacaklara hayırlı olsun.
Evet.Mağaza sadece İstanbul da mı var
5060 Ti sistem al geç.Hangi sistem alınır? 5060 olan sistem bitmiş sanırım indirim her üründe devam etmiyor. Max bütçe 35 40k
5070 tabii ki hocam. 5k farka ortalama 5060ti'dan %30 daha fazla performans veriyor 5070.Hangi sistem alınır? 5060 olan sistem bitmiş sanırım indirim her üründe devam etmiyor. Max bütçe 35 40k
PCKolik şikayetleri aşırı fazla hocam güvenilir mi hala?Şimdi farkettim indirimlerin süresini 3 Ağustos'a kadar uzatmışlar. Mağazaya gidip alacaklara hayırlı olsun.
Denizliden istanbula gitmeye değer mi peki bu sistem5060 Ti sistem al geç.