🔥İndirim PcKolik Doğum Günü Fırsatları Geldi

kulaklık varmı

o kadar reklam yapıyorsun. en azından webe de ek stok ayırın(vatanpc veya itopya gibi) gerekirse kargo ücreti de alıcıdan dahil edin, ürün ihtiyacı olan adamlar alsın. herkes İstanbulda mı yaşamak zorunda
balon etkinliği gibi bişey olmuş

Yinede sanırım internettende sipariş verilebiliyor mağazadan gidip alma şartıyla. En azından kaçırma veya yoğunluğu azaltmaya yardımcı olur. Tam emin değilim ama mağazadan gel al fırsatıyla xxxtl yazıyor indirimdeki ürünlerde sitesinde

o kadar reklam yapıyorsun. en azından webe de ek stok ayırın(vatanpc veya itopya gibi) gerekirse kargo ücreti de alıcıdan dahil edin, ürün ihtiyacı olan adamlar alsın. herkes İstanbulda mı yaşamak zorunda
balon etkinliği gibi bişey olmuş
Aynen öyle bi de indirimdeki genel ürünlere bakıyorum da, bazı spesifik şeylere gerçekten iyi indirim gelmiş ama onlar harici anakartlar olsun ekran kartları olsun fiyatlara önce bindirim sonra indirim yapmışlar, 2 haftadır vatandaki vade farksız taksitli indirimlerden sonra çok geyik geldi bu indirim. Ha cosplay falan olucakmış, eğlenceli olur gidene, eğlensin arkadaşlar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi bakıyorum da 64gb ramleri çok indirmişler 6800 e 64gb 6000/30 ram var.
SSD lerde 100-200 tl inmişler
Amazonda 7800 olan waterforce II sıvı soğutucuyu 11.500 yapıp 9000 e çekmişler mesela :kekw: ilginç bir fiyat politikası

Son düzenleme:
Vatanın hafta için kodlarla satılan fırsatları daha iyiydi.

sa beyler anakart var mı

Var var da beklentiye girme, sadece sayılı üründe düzgün indirim var, gerisinde bindirim indirim yapılmış
İndirimdeki anakartlar burda
ulan A520M bekledim, 2000 liraymış ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olm indirime bak lan, yakında batar bunlar
1753568655767.webp

Son düzenleme:
Geri