MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 690
Sorun çıkacağını sanmamBunda geçerli olur demi ön sipariş felan demezler sanırım.
Sorun çıkacağını sanmamBunda geçerli olur demi ön sipariş felan demezler sanırım.
Alalım bakalım çok iyi fiyata geliyor hapsipara ilede klavye alırız.Sorun çıkacağını sanmam
Hayırlı olsun hocam bende alacaktım 6700 xt den geçmeye değmeyecek gibi çoğu kişi mantıksız buluyor vazgeçtimAlalım bakalım çok iyi fiyata geliyor hapsipara ilede klavye alırız.
Teşekkür ederim hocam bende sıfırdan topluyorum 7700 le çok arada kalmıştım ama bu daha iyi gibiHayırlı olsun hocam bende alacaktım 6700 xt den geçmeye değmeyecek gibi çoğu kişi mantıksız buluyor vazgeçtim
Bunu al daha iyi olur teknolojik olarak güncel kalırsınTeşekkür ederim hocam bende sıfırdan topluyorum 7700 le çok arada kalmıştım ama bu daha iyi gibi
Bu kampanya tek sefer için mi geçerli acaba bilginiz varmıvodafone pay ile öderseniz de %10 u cashback olarak veriyor en azından nakit olarak çekebiliyorsunuz.
Her siparişte Max 100tl imiş hocam buBu kampanya tek sefer için mi geçerli acaba bilginiz varmı