Neler Yeni

Yardım PCKOLİK ürünü göndermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
Yeni sistem toplarken bu siteden parça almak çok baktım da site içeriği falan olsun hiç tatmin etmedi ne kadar sağlamlar tartışılır ayrıca mümkün olduğunca farklı sitelerden aldım. para taksit taksit yatar dostum önce çıkmıştı şimdi giriyor sıfır gör orayı limitini yükselt devam :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
şuan hala stokta var ,yoksa neden ilanda ve ben şimdi bunu alsam ne diyecekler bana ?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Yeni sistem toplarken bu siteden parça almak çok baktım da site içeriği falan olsun hiç tatmin etmedi ne kadar sağlamlar tartışılır ayrıca mümkün olduğunca farklı sitelerden aldım. para taksit taksit yatar dostum önce çıkmıştı şimdi giriyor sıfır gör orayı limitini yükselt devam :)
yok hocam limitte değilim ben sıkıntım yok limitte de insanı a*tal yerine koymaları beni sinirlendiriyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
şuan hala stokta var ,yoksa neden ilanda ve ben şimdi bunu alsam ne diyecekler bana ?
bana dediklerini dicekler herhalde. ya da beyaz bitti siyah verelim mi diye kakaladıklarına kakalıcaklar galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

thh ye veriyorum de elinde kanıtlar var
öyle dedim hocam. deyince de depoya sorup döneceğim dediler bekliyorum şuan 1-2 gün içinde de çözülmzse vereceğim

Bilal539

80+ Silver
bana dediklerini dicekler herhalde. ya da beyaz bitti siyah verelim mi diye kakaladıklarına kakalıcaklar galiba

öyle dedim hocam. deyince de depoya sorup döneceğim dediler bekliyorum şuan 1-2 gün içinde de çözülmzse vereceğim
Çözülür merak etme bir tarafları yemez şimdi.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,225
İsim
Emir
ben alalı 3 gün hocam 3 gündür de stokta var yazıyordu şuan bitti şimdi de ürün yok elimizde dediler

hepsiburadada stokta var diye bu öğlen sordum orda da yok diyor :D e dedim neden satıyorsunuz o zaman dedim oraya stok ayrı tıtıluyor dedi ahsfhofhassg

yazdım dedim ürünü göndermezseniz thh ye başvuracağım diye. beyfendi siyahını gönderelim dedim istemediniz dedi ben de siyah istesem siparişimi zaten siyah olarak verirdim dedim. depoya soracağım stok için dedi gitti şimdi haber bekliyorum
Gerek yok direkt verin thhye.Beyazı hala satışta olmasına rağmen stokta yok diye belirtmişler.Bir şekilde vermek zorundalar.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Gerek yok direkt verin thhye.Beyazı hala satışta olmasına rağmen stokta yok diye belirtmişler.Bir şekilde vermek zorundalar.
doğru zaten savunma gidince iş daha da hızlanır beklemek çare değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
Bu arada bende kulaklık arıyorum da bulamadım bu biraz bütçe olarak şimdilik zorlar beni de daha uygun ne önerirsin varmı bildiğin bir şeyler?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Bu arada bende kulaklık arıyorum da bulamadım bu biraz bütçe olarak şimdilik zorlar beni de daha uygun ne önerirsin varmı bildiğin bir şeyler?
bütçe yazarak yeni konu açman daha iyi olur hocam. kimse görmez çünkü mesaj en altta kaldı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom