Pckolikten bilgisayar almak güvenli mi?

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
50
beyler pckoilden bu hazır sistemi almak istiyorum ama pckoliğin şikayetler kısmına baktığımda cidden ciddi konular var 2025 yılından şikayetler de var aynı şekilde güvenli mi gerçekten alınmaz gibi duruyor.

her mağazanın şikayetleri vardır ona bakarsan. alabiliyorsan mağaza teslim elden alabilirsin

Arkadaşım geçen sene almıştı. Sorunsuz ulaşmıştı ona.

beyler pckoilden bu hazır sistemi almak istiyorum ama pckoliğin şikayetler kısmına baktığımda cidden ciddi konular var 2025 yılından şikayetler de var aynı şekilde güvenli mi gerçekten alınmaz gibi duruyor.
Ben çok memnun kalmıştım. Ekran kartında yazılımsal ışık sorunum vardı komple sistemi ücretsiz kargo ile alıp düzeltip gönderdiler. Hizmet açısından diğer firmalardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

1 ay önce hazır sistem aldım sorunsuz geldi

Sistem uygun görünüyor, SSD 1TB yapılır alınır. Başka siteden de kule tipi işlemci soğutucu alıp takarsınız.

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...-rtx-4060-16gb-ddr5-500gb-m2-nvme-ssd[/QUOTE]
Ramlari kesinlikle değiştir. Patriot 32 gb yaparsan çok iyi olur

IMG_20250403_191924.jpg
boyle bişey yaptım şimdi anakarti da yükselttim daha ucuzdu 900tl falandı yükseltme bedeli fiyatı artmış 2k olmuş düşmesini beklicem 2 gün daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri