Pckolikten outlet kulaklık alınır mı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arayıp sorun derim direkt hocam en kötü ped değiştirir kullanırsınız.

kutusuz yazıyor belki tek olayı o bile olabilir , küçük kozmetik kusurlar da olabilir işlevselliğe etkisi olmayan.

Outlet kulaklık alınabilir ama 1000 liraya kraken x almak pek mantıklı olmaz zira zaten iyi bir kulaklık değil.

Outlet kulaklık alınabilir ama 1000 liraya kraken x almak pek mantıklı olmaz zira zaten iyi bir kulaklık değil.
hocam iyzico kampanyasını değerlendireceğim ondan alıyorum varsa kampanyanın geçtiği yerlerden öneriniz buyurun

kutusuz yazıyor belki tek olayı o bile olabilir , küçük kozmetik kusurlar da olabilir işlevselliğe etkisi olmayan.
hocam linke tıkladıysanız ben çok anlayamadım kulaklık kraken x mi x lite mı

hocam linke tıkladıysanız ben çok anlayamadım kulaklık kraken x mi x lite mı
kraken x hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lite olduğuna dair hiçbir bilgi yok ama fiyatlandırma öyleymiş gibi gösteriyor.Satışı pek yok sanırım belki seri sonu ürünü olma ihtimali de var o yüzden geliş fiyatından bile koymuş olabilirler.

kraken x hocam.

lite olduğuna dair hiçbir bilgi yok ama fiyatlandırma öyleymiş gibi gösteriyor.Satışı pek yok sanırım belki seri sonu ürünü olma ihtimali de var o yüzden geliş fiyatından bile koymuş olabilirler.
sağolun hocam alıcam galiba da bu mağazada gaminggen deki %10 kampanyası geçiyor mu ya da şöyle sorayım hangi kampanyalar geçiyor

Outlet ürünler, taşıma veya depolama sırasında dış ambalajında ezilme, yırtılma gibi küçük hasarlar oluşmuş veya mağazalarda sergilenmiş ürünleri ifade eder.

Türkçe meali; Outlet ürün almayınız...

Outlet ürünler, taşıma veya depolama sırasında dış ambalajında ezilme, yırtılma gibi küçük hasarlar oluşmuş veya mağazalarda sergilenmiş ürünleri ifade eder.

Türkçe meali; Outlet ürün almayınız...
Hocam bu açıklamayı yazıp outlet ürün almayınız yazmanız biraz mantıksız olmuş.Dış ambalajındaki ezilmenin içindeki ürünün işlevine bir zararı yoksa yarı fiyatına almak mantıksız mı oluyor?

sağolun hocam alıcam galiba da bu mağazada gaminggen deki %10 kampanyası geçiyor mu ya da şöyle sorayım hangi kampanyalar geçiyor
Hocam ilk ödeme geçiyor da %10 u bilmiyorum.

Hocam bu açıklamayı yazıp outlet ürün almayınız yazmanız biraz mantıksız olmuş.Dış ambalajındaki ezilmenin içindeki ürünün işlevine bir zararı yoksa yarı fiyatına almak mantıksız mı oluyor?

İşlevinde bir şey olmadığını almadan bilemezsin, aldığın anda da uğraşmak zorundasın. Ucuz etin yahnisi yenmez, para biriktir git adam akıllı kulaklık al.

hocam sizce bunu mu alayım yoksa bunu mu ilki daha iyi de outlet diyince tam emin olamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,634
Son üye
Vadosuno
Geri