Neler Yeni

MSI Laptop Sorunları ve Çözüm Arayışı

kelebek1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre kelebek
Alalı 4 ay oldu ama sorunlar 1,5. aydan baş göstermeye başlamıştı kimden yardım alacağımı bilmediğimden bir türlü çözüme kavuşamadım. Laptopu hepsiburada da bir satıcıdan aldım ve sorunlar ortaya çıktığında msi yetkili servise mi yoksa mağazaya mı yazmalıydım bilemedim yardımcı olur musunuz? Prosedürü gerçekten bilmiyorum,
Sorunlar:
-CS gibi oyunları oynarken hiçbir şey yokken (genelde ansızın hasar aldığımda) anlık her şey donuyor (kapatma tuşu dahil) ve yaklaşık 30 saniye boyunca kapatma tuşu bile çalışmıyor en son hala her şey donukken kapatıp açarak düzeltebiliyorum,
-Pil bazen %100 olmuyor 90,95,99 o civarlarda takılıyor(bir gün şarja kalsa da)
-Şarjdan çıkartınca yavaşlamaya başladı (google da bile)
-Kendi kafasına göre cmd açtı pc açılırken ve ne yaptıysam yine kapanmadı(kapatmak için bir tuşa bas vs.)
-Pil kendi kafasına göre saat gösteriyor %99 ken 1 saat %50 olunca 2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alalı 4 ay oldu ama sorunlar 1,5. aydan baş göstermeye başlamıştı kimden yardım alacağımı bilmediğimden bir türlü çözüme kavuşamadım. Laptopu hepsiburada da bir satıcıdan aldım ve sorunlar ortaya çıktığında msi yetkili servise mi yoksa mağazaya mı yazmalıydım bilemedim yardımcı olur musunuz? Prosedürü gerçekten bilmiyorum,
Sorunlar:
-CS gibi oyunları oynarken hiçbir şey yokken (genelde ansızın hasar aldığımda) anlık her şey donuyor (kapatma tuşu dahil) ve yaklaşık 30 saniye boyunca kapatma tuşu bile çalışmıyor en son hala her şey donukken kapatıp açarak düzeltebiliyorum,
-Pil bazen %100 olmuyor 90,95,99 o civarlarda takılıyor(bir gün şarja kalsa da)
-Şarjdan çıkartınca yavaşlamaya başladı (google da bile)
-Kendi kafasına göre cmd açtı pc açılırken ve ne yaptıysam yine kapanmadı(kapatmak için bir tuşa bas vs.)
-Pil kendi kafasına göre saat gösteriyor %99 ken 1 saat %50 olunca 2
MSİ KATANA RTX 4050 İ7 13 TH GEN 16 GB RAM 512 GB SSD

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yuzarsef
garantiye gönderip 1'e 1 değişim talebinde bulun kardom eğer kabul etmezler ise de THH den dava aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yuzarsef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,601
Üyeler
171,406