Toxpox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 32
- Reaksiyon skoru
- 12,784
Baska islemler var fakat direk bunu onerdim cunku olasi trojan/keylogger tehdidi gibi geldi banaTamamdır deneyeceğim. Sonuçları burada paylaşırım.
Baska islemler var fakat direk bunu onerdim cunku olasi trojan/keylogger tehdidi gibi geldi banaTamamdır deneyeceğim. Sonuçları burada paylaşırım.
Buradan indirmiştim zıkkımı https://www.turkceyamaci.com/rpg-tu...d-odyssey-turkce-yama-ceviri-tamamlandi/.htmlBaska islemler var fakat direk bunu onerdim cunku olasi trojan/keylogger tehdidi gibi geldi bana
Windows kullanmadigim icin indirip test sonuclarini atarimBuradan indirmiştim zıkkımı https://www.turkceyamaci.com/rpg-tu...d-odyssey-turkce-yama-ceviri-tamamlandi/.html
Hocam mining virüsü yemişsin diyor biri bana.Windows kullanmadigim icin indirip test sonuclarini atarim
korsan bişey yüklemesen bulaşmazValla 10 senedir windows defender kapalı bir kere bulaşmadı.
Korsanla tamamen alakası yok. Ben Türkçe Yama indirdim. Bu korsan sayılmaz ki.korsan bişey yüklemesen bulaşmaz
Direk format at benceHocam mining virüsü yemişsin diyor biri bana.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapacağım şimdi?
Türkçeyamacıcom veya türkçeyamanetten indirmişsin büyük ihtimal onlar virüslü.Korsanla tamamen alakası yok. Ben Türkçe Yama indirdim. Bu korsan sayılmaz ki.
korsan değil ben yama indirmiyorum genelde virüs kaynıyor çünküKorsanla tamamen alakası yok. Ben Türkçe Yama indirdim. Bu korsan sayılmaz ki.
Peki hocam bu attıklarını nasıl sileceğim.Direk format at bence
Normalde onermem formati ama ustte yazdigim gibi trojan var dosyada ve sikintili baya
- ?\C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\{D6BC0008-39DD-4F3E-87A7-EE6F6FF01279}\holder0.aiph
?\C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\{D6BC0008-39DD-4F3E-87A7-EE6F6FF01279}\deneme.msi
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\dialog
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\completi
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\custicon
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\exclamic
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\info
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\insticon
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\removico
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\repairic
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\Up
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\New
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\banner
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\tabback
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\cmdlinkarrow
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\Prereq.dll
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\aicustact.dll
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\ShortcutFlags.dll
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\AI_EXTUI_BIN_1996\lzmaextractor.dllYa bunlari temizleyeceksin ki azalir ama duzelecegini hic sanmiyorum
- C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIA957.tmp
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIB771.tmp
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIB7FF.tmp
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIB82F.tmp
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIBDDD.tmp
C:\Users\<USER>\AppData\Local\Temp\MSIBE7A.tmp
Detaylara buradan bakabilirsin ve tavsiyem format
Aslinda varKorsanla tamamen alakası yok. Ben Türkçe Yama indirdim. Bu korsan sayılmaz ki.
RevoUninstaller ile silPeki hocam bu attıklarını nasıl sileceğim.
Bence ne yap biliyormusun bitdefender kaspersky Malwarebytes Adwcleaner Dr web cureit Emisoft emergeny kit falan full indir gir internetsiz güvenli moda tarama yaptır sıra sıraPeki hocam bu attıklarını nasıl sileceğim.
@Treyarch senin bi rehberinde kayıt defterindeki keylogger leri bulan bir uygulama vardı adı neydi ?Aslinda var
Oyun yapimcisinin yapmadigi bir seyi oyuna ekliyorsun ve indirdigin kaynak hic ama hic guvenilir degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RevoUninstaller ile sil
Malwarebytes ile ozel tarama yap ve yazdigim klasorleri sec
Kayit defterini Revo tam temizlemeyecek ama elle dokunmani tavsiye etmem
corona bile bulaşmadıysaValla 10 senedir windows defender kapalı bir kere bulaşmadı.