PCYE ZARAR GELİR Mİ ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar şu an acayip yağmur var ve 30 saniyeye bir şimşek düşüyor, duvardaki prize akım korumalı tekli priz bağlı, ona da pcnin uzatması bağlı. psu'm FSP 550W 80 PLUS sertifikalı, prizde topraklama mevcut. Elektrik giderse sorun olur mu ?

Giderse sorun olmaz da gelirken sorun olabilir. Tabi aldığınız önlemler baya işe yarar.

Bir sorun olacağını sanmıyorum bu zamana kadar elektrik gitmesinden kaynaklı bir sorun yaşamadım

Konudan bağımsız Ankara’da mı yaşıyorsun

Yağmur bitesiye kadar kullanma patlar
Arkadaşlar şu an acayip yağmur var ve 30 saniyeye bir şimşek düşüyor, duvardaki prize akım korumalı tekli priz bağlı, ona da pcnin uzatması bağlı. psu'm FSP 550W 80 PLUS sertifikalı, prizde topraklama mevcut. Elektrik giderse sorun olur mu ?

Giderse sorun olmaz da gelirken sorun olabilir.
tamamdır hocam teşekkürler bakalım bi şey olursa direkt psu şalterini kapatıp prizi çekcem :D İnşAllah bir şey olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorun olacağını sanmıyorum bu zamana kadar elektrik gitmesinden kaynaklı bir sorun yaşamadım

Konudan bağımsız Ankara’da mı yaşıyorsun
evet hocam Ankarada'yım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yağmur bitesiye kadar kullanma patlar
hocam akım korumalı priz var ama bilemedim ?

psu kaliteliyse akım korumalı priz varsa yüksek ihtimal bir sorun yaratmayacaktır

psu kaliteliyse akım korumalı priz varsa yüksek ihtimal bir sorun yaratmayacaktır
hocam akım korumalı priz tekli ve duvardaki prize bağlı ona da ayrı olarak uzatma bağlı sorun olur mu ?

Geri