ygtcntpl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 774
Evet yılların uygulaması ve güvenilirdirTeamViewer Remote Control diye bir uygulama buldum o mu hocam ?
Evet yılların uygulaması ve güvenilirdirTeamViewer Remote Control diye bir uygulama buldum o mu hocam ?
Play Store'da bin tane uygulama var hepsini tek tek mi denemeliyim ?Bence böyle soruları foruma yazıp vakit kaybetmek yerine Google de arasanız 2 dk sorununuzu çözersiniz...
Fikrimi söyledim, forumu daha çok tecrübe ve fikir danışmak, aktarmak için kullanıyorum. Bu tarz sorular(basit bilgiler) Web te araştırıldığında daha çabuk çözüme varılır diye düşünüyorum.Forum dediğimiz şeyin amacının zaten bu olduğunun farkında değilsiniz herhalde.
Ama burada tüm sorularının cevabı gideriliyor ama google de mutlaka aklında bir kaç soru kalıyorFikrimi söyledim, forumu daha çok tecrübe ve fikir danışmak, aktarmak için kullanıyorum. Bu tarz sorular(basit bilgiler) Web te araştırıldığında daha çabuk çözüme varılır diye düşünüyorum.
Cihaz kimliği istiyor emin misiniz yani güvenilir değil mi ?Evet yılların uygulaması ve güvenilirdir
GüvenilirCihaz kimliği istiyor emin misiniz yani güvenilir değil mi ?
Siz bilirsiniz tabii ki, uzatmaya gerek yok. Çoğu teknoloji sayfası bu tarz rehberler yazıyor o yüzden söyledim. Kabalık ettiysem üzgünüm.Ama burada tüm sorularının cevabı gideriliyor ama google de mutlaka aklında bir kaç soru kalıyor
Önemli değil ayrıca olgun davranıp konuyu uzatmadığınız için ben de size teşekkür ediyorumSiz bilirsiniz tabii ki, uzatmaya gerek yok. Çoğu teknoloji sayfası bu tarz rehberler yazıyor o yüzden söyledim. Kabalık ettiysem üzgünüm.
O olması lazım hocamTeamViewer Remote Control diye bir uygulama buldum o mu hocam ?
Nasıl yapılacağını yazıyorlar veya videosunu çekiyorlar ya onu söylüyor.Play Store'da bin tane uygulama var hepsini tek tek mi denemeliyim ?