Neler Yeni

PDF KİTAP BULMA VE İNDİRME

melidoas6

80+ Silver
1- tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer
2- neitzsche ağladığında
Arkadaşlar bu iki kitabı okumak istiyorum PDF halinde bulup atabilir misiniz ben bulamadım ve pdf kitap indirebileceğim siteler söylerseniz sevinirim.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İkisi de çok rahat bulunuyor, bence yeterince aramamışsınız
Link vermemiz yasak

melidoas6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum korsona girdiği için PDF bulamaman normal değil mi? O kitabı yazanın emeğine ne olacak?
Hocam keyfimden pdf aramıyorum ben öğrenciyim kendime ait kütüphanemde var fakat şuan kitaplara gelen zamlardan sonra alamıyorum pdf tercihim olmadı hiçbir zamann onun dışında haklısınız emek var ama işte zorunluluktan yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de çok rahat bulunuyor, bence yeterince aramamışsınız
Link vermemiz yasak
Özelden ver

CemSultan01

80+ Bronze
2- neitzsche ağladığında
Bu iki kitabı arıyordum
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. lan desene okuma kitabı bende test kitabı fln çıkarcan sandım. :D valla bende yok. kütüphaneden alıyorum genellikle. dur bi bakim bende internete vardır ya.

CemSultan01

80+ Bronze
Kitabı ele alıp okumak daha konforlu olur PDF ten gözün ağrır. Bilgisayara 17 bin veriyon kitap için 50 TL verebilirsin
kitapyurdunda 32 tlymiş olm ne diye pdf arıyon

melidoas6

80+ Silver
Kitabı ele alıp okumak daha konforlu olur PDF ten gözün ağrır. Bilgisayara 17 bin veriyon kitap için 50 TL verebilirsin
Daha veremedim bu gidişle veremiycemde ek olarak kitaba para vermekten çekinmedim fakat şuan şartlar benim için bunu gerektiriyor pdf i sevmiyorum ama başka çarem yok.

CemSultan01

80+ Bronze
2- neitzsche ağladığında
Arkadaşlar bu iki kitabı okumak istiyorum PDF halinde bulup atabilir misiniz ben bulamadım ve pdf kitap indirebileceğim siteler söylerseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom