Hocam keyfimden pdf aramıyorum ben öğrenciyim kendime ait kütüphanemde var fakat şuan kitaplara gelen zamlardan sonra alamıyorum pdf tercihim olmadı hiçbir zamann onun dışında haklısınız emek var ama işte zorunluluktan yaniDostum korsona girdiği için PDF bulamaman normal değil mi? O kitabı yazanın emeğine ne olacak?
Özelden verİkisi de çok rahat bulunuyor, bence yeterince aramamışsınız
Link vermemiz yasak
ablam doru sölüyorDostum korsona girdiği için PDF bulamaman normal değil mi? O kitabı yazanın emeğine ne olacak?
hangi kitapBaşka alternatifim yok şuan hediye etmek isterseniz ayrı tabi
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. lan desene okuma kitabı bende test kitabı fln çıkarcan sandım. valla bende yok. kütüphaneden alıyorum genellikle. dur bi bakim bende internete vardır ya.1- tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer
2- neitzsche ağladığında
Bu iki kitabı arıyordum
Kitabı ele alıp okumak daha konforlu olur PDF ten gözün ağrır. Bilgisayara 17 bin veriyon kitap için 50 TL verebilirsin2- neitzsche ağladığında
kitapyurdunda 32 tlymiş olm ne diye pdf arıyonKitabı ele alıp okumak daha konforlu olur PDF ten gözün ağrır. Bilgisayara 17 bin veriyon kitap için 50 TL verebilirsin
Daha veremedim bu gidişle veremiycemde ek olarak kitaba para vermekten çekinmedim fakat şuan şartlar benim için bunu gerektiriyor pdf i sevmiyorum ama başka çarem yok.Kitabı ele alıp okumak daha konforlu olur PDF ten gözün ağrır. Bilgisayara 17 bin veriyon kitap için 50 TL verebilirsin
1- tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer
2- neitzsche ağladığında
Arkadaşlar bu iki kitabı okumak istiyorum PDF halinde bulup atabilir misiniz ben bulamadım ve pdf kitap indirebileceğim siteler söylerseniz sevinirim.