Neler Yeni

🔥İndirim PEA PROTEİN 299₺ (%10 İLE DAHA DA DÜŞÜK)

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak Güven
kyk da kaliyorum ve bulka girdim. Ogun yemeye ve protein tozu gainer gibi seylere para vermeden kilo almaya calisiyorum. Yeterli protein veya karb almakta zorlandigimda kullanabilir miyim bunu faydasini gorur muyum ?
ya en son ödenme ekranında takılıyor benim sende de öyle mi

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
4-5 aydır protein oceandan protein tozu alıyorum ilk başta pasta tadında olanı aldım en son dubai çikolatası olanı aldım ama protein tozu olarak bir işe yaradığını düşünmüyorum. Vitaminleri de aynı şekilde sadece cla işe yarıyor gibi geldi, bundan sonra supplementlerden devam edecek gibiyim.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Emir
4-5 aydır protein oceandan protein tozu alıyorum ilk başta pasta tadında olanı aldım en son dubai çikolatası olanı aldım ama protein tozu olarak bir işe yaradığını düşünmüyorum. Vitaminleri de aynı şekilde sadece cla işe yarıyor gibi geldi, bundan sonra supplementlerden devam edecek gibiyim.
dediğin markadan nasıl bir fayda görüp proteinoceanda görmedin

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Cem
hardline üst düzey yöneticisi gıda dedektifine para karşılığında yalan haber yaptırdığını kabul etti. Yani o haber yalan haberdi daha sonra tüm markalarda bu olayla ilgili açıklama yaptı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suplementler doğru oranda doğru kullanılırsa hiç kullanmayana oranla maksimum yüzde 15 fark yaratıyor. Günlük protein ihtiyacı da tamamlanamazsa pratik olarak zaman kazandırıyor hem de proteini sadece etten yumurtadan karşılayan baklagil tüketmeyen birine göre proteinin belli kısmını tozdan almak kolestrolün de artmasını engelliyor. Extra olarak psikolojik de etki yaratıyor antremana daha motive başlanıldığını düşünüyorum. Bunları düşünürsek sporu hobi olarak değil de ciddi önem vererek yapan bir kişi için suplementler çok önemli bence.
hardline vs markaların kutu üzerindeki değerleri verebildiğine dair açıklama/kaynak var mı ? bana göre merdiven altı hardline ın ne dediği beni çok bağlamıyor ,Furkan da aynı şekilde aynı şeyin farklı renkleri alayı.Laboratuvar test analiz sonuçları varsa gösterilen değerleri verebildiğine dair bir inceleyim , birde gıdadedektifi para almış övmüşya hardline onunda kaynağı varsa bir bakayım hocam.

A_TURAN_A

80+ Bronze
hardline vs markaların kutu üzerindeki değerleri verebildiğine dair açıklama/kaynak var mı ? bana göre merdiven altı hardline ın ne dediği beni çok bağlamıyor ,Furkan da aynı şekilde aynı şeyin farklı renkleri alayı.Laboratuvar test analiz sonuçları varsa gösterilen değerleri verebildiğine dair bir inceleyim , birde gıdadedektifi para almış övmüşya hardline onunda kaynağı varsa bir bakayım hocam.
Övme olayı yok, hardline ürün fotoları gönderip test sonucu diye belge atıp bunu gıda dedektifinin paylaşmasını istiyor, gıda dedektifi kendi test yapmıyor yanı. Hepsinin de zaten test sonuçları oluyor kendi sitelerinde vs paylaşıyorlar ne kadar doğru bilinmez ama

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
dediğin markadan nasıl bir fayda görüp proteinoceanda görmedin
spora başladığım ilk 2-3 ay boş yaptım sonra kreatin kullanmaya başladım oceandan etkisini gördüm 2 ay o şekilde devam ettim sonrasında da dediğim gibi protein tozuna geçtim ama en ufak bir fark güç artışı kas artışı hissi yok.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Berk
aga o kadar fazla yorun gelmiş ki 400gr la zaten deneme paketi gibi bir şey bunlar herkesin bünyesi metab. farklı kimisine iyi gelir kimisi hissetmez 2 tane çektim en kötü saklama kabı yaparım napim fiyat iyi sonuçta hayır denemeden nasıl fikir sahibi olucaz 400gr

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Özgür
Tamam da neden tüketilmiyor ? Arkadaş onu soruyor ?
Örneğin bitkisel protein %40 sentezlenirken et içerisindeki proteinler %80 sentezleniyor. Kısacası 10 gram protein alıyorsun diye hepsi fayda oluyor sanmak saçma. protenin nerden geldiğide önemli tıpkı yağın zeytinyağı ya da margarinden gelebileceği gibi.

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Emir
spora başladığım ilk 2-3 ay boş yaptım sonra kreatin kullanmaya başladım oceandan etkisini gördüm 2 ay o şekilde devam ettim sonrasında da dediğim gibi protein tozuna geçtim ama en ufak bir fark güç artışı kas artışı hissi yok.
Yani aldığın protein destek amaçlı asıl proteini sen tavuktan yumurtadan sebzeden alcaksın yetişmeği yerde onu kullancaksın tek başına fayda vermez ki

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Emir
ALGILARINIZI YIKIN BENCE ELİME ULAŞTI. ÇOK İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Top Bottom