Ekstra Nays üzerinden 500 TL üzeri alışverişe 50 tl kampanyası var.
Ekstra Nays üzerinden 500 TL üzeri alışverişe 50 tl kampanyası var.
Yani ortalama 665TL geliyor doğru mudur?Aynen hocam onu yazacaktım bende, 30 Kasım'a kadar 500 TL üzeri 50 TL veriyor ve ikisi birleşiyor diye biliyorum kampanya sayfasında yazıyor olmalı
Nays ile sipariş verdiğinde belirli bir gün içerisinde karta para geri geliyorNasıl aldın hocam indirimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nays ili nasıl iyade alırım hocam
Bence değmez hocamGamepower fujin var sırf kablosuz diye alasım var nasıldır acaba
Fps oyunu oynuyorsabız ya da ses kalitesine önem veriyorsanız alınmaz vence ben memnun değilim, fps oyunlarında gamepower mei yi kullanıyorum kablosuz istediğimde de 200 liralık kablosuz kulak içi takıyorum hem terletmemişte oluyor 6 saat götürüyor full şarjladaGamepower fujin var sırf kablosuz diye alasım var nasıldır acaba
8de kuponla 2.yi alıcam saol hacımHavit sitesi üzerinden 699TL olan indirimli fiyatı kaçıranlar için
1. Dostlar ilk olarak n11 üzerinden saatlik kuponu alıyoruz
(kupon tükenir ise gün içerisinde saat 09, 14, 20 ve 23'de düzenli olarak kuponlar yenileniyor)
Alıntıyı görüntüleSüper Tık Hızı Kuponlar - n11
Süper Tık Hızı Kuponlar ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
2. Daha sonra ürünü sepete ekliyoruz ve kuponu kullanıyoruz.
Kupon ile birlikte 849TL fiyata geliyor. Nays ile de %10 iadesini aldığımızda ortalama 760TL gibi bir fiyata geliyor.Havit Gamenote Fuxi-H3 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri Fiyatları ve Özellikleri
Havit Gamenote Fuxi-H3 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ekstra olarak sipariş sonrası N11 üzerinden ortalama 45TL uçuç puan da gelecek ve hesapladığımızda 715TL civarına gelecek
Hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlarFps oyunu oynuyorsabız ya da ses kalitesine önem veriyorsanız alınmaz vence ben memnun değilim, fps oyunlarında gamepower mei yi kullanıyorum kablosuz istediğimde de 200 liralık kablosuz kulak içi takıyorum hem terletmemişte oluyor 6 saat götürüyor full şarjlada
Rica ederim.8de kuponla 2.yi alıcam saol hacım
Ps bağlanıyor ancak xbox bağlanmıyor diye biliyorum.200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlar
200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlar
https://www.hepsiburada.com/newest-m10-bluetooth-v5-3-uyumlu-dijital-sarj-gostergeli-oyuncu-bluetooth-kulaklik-p-HBCV0000591DNN?magaza=faye ticaret bunun benzeri aliexpres den almıştım 5 ay önce felan 105 liraydı tam fiyatıda şuanda 200 lira felandır ama .200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlar
Nays ile böyle daha uyguna geliyor hocamah be o 700 ü kaçırmıycaktık teslim alıp denediler mi acaba diğer indirimden alanlar
Teşekkürler hocam bilgilendirme için bağlantı usb alıcı ile olmuyormu 3.5 mm jak bağlantı ile mi kullanmamız lazımBu kulaklığı alın aldırın cidden iyi.İnternette birçok olumsuz yorum var ama ben onların kulaklarında sorun olduğunu düşünüyorum.Ses kalitesi bayağı güzel.Cod bo6 oynuyorum ses gayet net kasılıyor.Bassları çok başarılı.Müzikte dinledim oda iyi.Kulaklık öyle hafif ki saatlerce dursada 0 ağrı.Pedleri yumuşacık ve terletmiyor.Baş kısmıda acıtmıyor.Eksi olarak dışardaki sesi biraz alabiliyor ve dışarıya ses veriyor.Bu da o fiyata normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim xboxta kullanıyorum sorun yok 3.5mm bağlantılı olucak yalnız kutudan çıkıyor.