Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Nays ile HAVİT FUXİ H3 Kulaklık -760TL- 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
Nasıl aldın hocam indirimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nays ili nasıl iyade alırım hocam

yaman..k

80+ Silver
Ekstra Nays üzerinden 500 TL üzeri alışverişe 50 tl kampanyası var.

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Emre

Aynen hocam onu yazacaktım bende, 30 Kasım'a kadar 500 TL üzeri 50 TL veriyor ve ikisi birleşiyor diye biliyorum kampanya sayfasında yazıyor olmalı

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Aynen hocam onu yazacaktım bende, 30 Kasım'a kadar 500 TL üzeri 50 TL veriyor ve ikisi birleşiyor diye biliyorum kampanya sayfasında yazıyor olmalı
Yani ortalama 665TL geliyor doğru mudur?

Nasıl aldın hocam indirimi

Nays ili nasıl iyade alırım hocam
Nays ile sipariş verdiğinde belirli bir gün içerisinde karta para geri geliyor

Gamepower fujin var sırf kablosuz diye alasım var nasıldır acaba
Bence değmez hocam

A_TURAN_A

80+ Bronze
Gamepower fujin var sırf kablosuz diye alasım var nasıldır acaba
Fps oyunu oynuyorsabız ya da ses kalitesine önem veriyorsanız alınmaz vence ben memnun değilim, fps oyunlarında gamepower mei yi kullanıyorum kablosuz istediğimde de 200 liralık kablosuz kulak içi takıyorum hem terletmemişte oluyor 6 saat götürüyor full şarjlada

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat
Havit sitesi üzerinden 699TL olan indirimli fiyatı kaçıranlar için
1. Dostlar ilk olarak n11 üzerinden saatlik kuponu alıyoruz
(kupon tükenir ise gün içerisinde saat 09, 14, 20 ve 23'de düzenli olarak kuponlar yenileniyor)
Alıntıyı görüntüle
2. Daha sonra ürünü sepete ekliyoruz ve kuponu kullanıyoruz.
Kupon ile birlikte 849TL fiyata geliyor. Nays ile de %10 iadesini aldığımızda ortalama 760TL gibi bir fiyata geliyor.

Ekstra olarak sipariş sonrası N11 üzerinden ortalama 45TL uçuç puan da gelecek ve hesapladığımızda 715TL civarına gelecek :)

Hayırlı olsun

Alıntıyı görüntüle
8de kuponla 2.yi alıcam saol hacım

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan
Fps oyunu oynuyorsabız ya da ses kalitesine önem veriyorsanız alınmaz vence ben memnun değilim, fps oyunlarında gamepower mei yi kullanıyorum kablosuz istediğimde de 200 liralık kablosuz kulak içi takıyorum hem terletmemişte oluyor 6 saat götürüyor full şarjlada
200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam 😄 ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlar

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Akanzai

80+
Bu kulaklığı alın aldırın cidden iyi.İnternette birçok olumsuz yorum var ama ben onların kulaklarında sorun olduğunu düşünüyorum.Ses kalitesi bayağı güzel.Cod bo6 oynuyorum ses gayet net kasılıyor.Bassları çok başarılı.Müzikte dinledim oda iyi.Kulaklık öyle hafif ki saatlerce dursada 0 ağrı.Pedleri yumuşacık ve terletmiyor.Baş kısmıda acıtmıyor.Eksi olarak dışardaki sesi biraz alabiliyor ve dışarıya ses veriyor.Bu da o fiyata normal.

200 liralık kulakiçi kulaklığını merak ettim hocam 😄 ek olarak bu havit gamenote usb dongle ile xbox a bağlanır mı dostlar

Kendim xboxta kullanıyorum sorun yok 3.5mm bağlantılı olucak yalnız kutudan çıkıyor.

A_TURAN_A

80+ Bronze

ARDELENO

80+ Bronze
ah be o 700 ü kaçırmıycaktık :D teslim alıp denediler mi acaba diğer indirimden alanlar

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan
Bu kulaklığı alın aldırın cidden iyi.İnternette birçok olumsuz yorum var ama ben onların kulaklarında sorun olduğunu düşünüyorum.Ses kalitesi bayağı güzel.Cod bo6 oynuyorum ses gayet net kasılıyor.Bassları çok başarılı.Müzikte dinledim oda iyi.Kulaklık öyle hafif ki saatlerce dursada 0 ağrı.Pedleri yumuşacık ve terletmiyor.Baş kısmıda acıtmıyor.Eksi olarak dışardaki sesi biraz alabiliyor ve dışarıya ses veriyor.Bu da o fiyata normal.

Kendim xboxta kullanıyorum sorun yok 3.5mm bağlantılı olucak yalnız kutudan çıkıyor.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için bağlantı usb alıcı ile olmuyormu 3.5 mm jak bağlantı ile mi kullanmamız lazım

Top Bottom