catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 569
katılıyorum adamlar kaç lira 300 müydü yanlis hatirliyor olabilirim cream of rice satıyorlar içerisinde pirinç unu ve tatlandırı harici hiçbir şey yok 1 kilosu tonla para aynı pirinç ununu 3 kilodan 130 liraya alip https://www.ipekdegirmen.com/urun/i...irinc-unu-dogal-katkisiz-tas-degirmen-un-3-kg suyla veya sütle kaynatıp meyve karıştırıp yemek varken bunlara bu parayı vermelerini akıl sır erdiremiyorum protein tozu da keza aynı şekilde 650 liraya 400gr whey satıyorlar ulan lor peynirinden ne farkı var hiçbir farkı yok neden bu kadar para verip bu devranın dönmesine sebep oluyorlar anlamıyorum adamlar gerçek besin tüketmek yerine toza yöneliyorlar toz daha ucuz olsa gerçek besinlere erişimin olmasa tamam anlarım veya vaktin yok tamam o zaman da anlarım ama bu kadar fahiş fiyat varken almaya devam ediyor olmaları aşağılanması gerekne bir şey ayrıca bence creatin de gereksiz zaten yediğin tavuk miktarından o creatini geçte olsa alıyorsun 1 ayda alacağına 3 ayda al ne fark var yaniprotein ocean da creatin hariç bir ürün kullanan harbi kafadan sıkıntılıdır
Son düzenleme: