Neler Yeni

🔥İndirim PEA PROTEİN 299₺ (%10 İLE DAHA DA DÜŞÜK)

protein ocean da creatin hariç bir ürün kullanan harbi kafadan sıkıntılıdır
katılıyorum adamlar kaç lira 300 müydü yanlis hatirliyor olabilirim cream of rice satıyorlar içerisinde pirinç unu ve tatlandırı harici hiçbir şey yok 1 kilosu tonla para aynı pirinç ununu 3 kilodan 130 liraya alip https://www.ipekdegirmen.com/urun/i...irinc-unu-dogal-katkisiz-tas-degirmen-un-3-kg suyla veya sütle kaynatıp meyve karıştırıp yemek varken bunlara bu parayı vermelerini akıl sır erdiremiyorum protein tozu da keza aynı şekilde 650 liraya 400gr whey satıyorlar ulan lor peynirinden ne farkı var hiçbir farkı yok neden bu kadar para verip bu devranın dönmesine sebep oluyorlar anlamıyorum adamlar gerçek besin tüketmek yerine toza yöneliyorlar toz daha ucuz olsa gerçek besinlere erişimin olmasa tamam anlarım veya vaktin yok tamam o zaman da anlarım ama bu kadar fahiş fiyat varken almaya devam ediyor olmaları aşağılanması gerekne bir şey ayrıca bence creatin de gereksiz zaten yediğin tavuk miktarından o creatini geçte olsa alıyorsun 1 ayda alacağına 3 ayda al ne fark var yani

Son düzenleme:
hardline üst düzey yöneticisi gıda dedektifine para karşılığında yalan haber yaptırdığını kabul etti. Yani o haber yalan haberdi daha sonra tüm markalarda bu olayla ilgili açıklama yaptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suplementler doğru oranda doğru kullanılırsa hiç kullanmayana oranla maksimum yüzde 15 fark yaratıyor. Günlük protein ihtiyacı da tamamlanamazsa pratik olarak zaman kazandırıyor hem de proteini sadece etten yumurtadan karşılayan baklagil tüketmeyen birine göre proteinin belli kısmını tozdan almak kolestrolün de artmasını engelliyor. Extra olarak psikolojik de etki yaratıyor antremana daha motive başlanıldığını düşünüyorum. Bunları düşünürsek sporu hobi olarak değil de ciddi önem vererek yapan bir kişi için suplementler çok önemli bence.
Yok be usta "kas gelişimi" açısından bakarsak taş çatlasın yüzde 1 etki ediyor supplement dediğin. zma , omega 3 gibi takviyeler tabii ki etkili ama diğerleri tıraş. Kolestrol için de tavuk hindi eti yersin bin basar protein tozuna hem daha ucuz hem de kat ve kat daha kaliteli. Hele ciddi bu işi spor olarak yapan kişiler o takviyelerin etkisi fark edemez bile. Aldıkları anabolizanlardan onların farkını zaten anlayamaz. Kaldı ki tercih etmiyorlar.

O bahsettiğiniz hardline olayını paylaşır mısınız şimdi bi aradım da bulamadım öyle bir şey. Sanmam öyle bir şey olduğunu adam niye kabul etsin , istifa edip kabul etse falan hadi bir nebze olabilir de

katılıyorum adamlar kaç lira 300 müydü yanlis hatirliyor olabilirim cream of rice satıyorlar içerisinde pirinç unu ve tatlandırı harici hiçbir şey yok 1 kilosu tonla para aynı pirinç ununu 3 kilodan 130 liraya alip https://www.ipekdegirmen.com/urun/i...irinc-unu-dogal-katkisiz-tas-degirmen-un-3-kg suyla veya sütle kaynatıp meyve karıştırıp yemek varken bunlara bu parayı vermelerini akıl sır erdiremiyorum protein tozu da keza aynı şekilde 650 liraya 400gr whey satıyorlar ulan lor peynirinden ne farkı var hiçbir farkı yok neden bu kadar para verip bu devranın dönmesine sebep oluyorlar anlamıyorum adamlar gerçek besin tüketmek yerine toza yöneliyorlar toz daha ucuz olsa gerçek besinlere erişimin olmasa tamam anlarım veya vaktin yok tamam o zaman da anlarım ama bu kadar fahiş fiyat varken almaya devam ediyor olmaları aşağılanması gerekne bir şey ayrıca bence creatin de gereksiz zaten yediğin tavuk miktarından o creatini geçte olsa alıyorsun 1 ayda alacağına 3 ayda al ne fark var yani
Creatini alamazsın kral 1.si beyaz ette yok denecek kadar az 2. si de kırmızı etten alabilirsin onu da alman için günde 2.5 kilo kırmızı et yemen gerekli.
Onun dışında dediklerine katılıyorum protein tozu falan hikaye , dediğim gibi algı yapıp sanki bunlar olmazsa olmazmış gibi pazarlıyorlar.
Kadınları nasıl kozmetik sektöründe düdüklüyorlarsa erkekleri de bu şekilde düdüklüyorlar :D
İşi iyice abartmış adamlar yok brokoli tozu yok ıspanak tozu falan satıyolar yok artık :D Ula git pazara al ye.
Bulk yapıyorum kanzi pirinç unu olmazsa olmaz.

Dediğinizde haklısınız hiçbir gerçek gıdanın yüzde 1 i etmez o fabrikasyon şeyler.

Yok be usta "kas gelişimi" açısından bakarsak taş çatlasın yüzde 1 etki ediyor supplement dediğin. zma , omega 3 gibi takviyeler tabii ki etkili ama diğerleri tıraş. Kolestrol için de tavuk hindi eti yersin bin basar protein tozuna hem daha ucuz hem de kat ve kat daha kaliteli. Hele ciddi bu işi spor olarak yapan kişiler o takviyelerin etkisi fark edemez bile. Aldıkları anabolizanlardan onların farkını zaten anlayamaz. Kaldı ki tercih etmiyorlar.

O bahsettiğiniz hardline olayını paylaşır mısınız şimdi bi aradım da bulamadım öyle bir şey. Sanmam öyle bir şey olduğunu adam niye kabul etsin , istifa edip kabul etse falan hadi bir nebze olabilir de

Creatini alamazsın kral 1.si beyaz ette yok denecek kadar az 2. si de kırmızı etten alabilirsin onu da alman için günde 2.5 kilo kırmızı et yemen gerekli.
Onun dışında dediklerine katılıyorum protein tozu falan hikaye , dediğim gibi algı yapıp sanki bunlar olmazsa olmazmış gibi pazarlıyorlar.
Kadınları nasıl kozmetik sektöründe düdüklüyorlarsa erkekleri de bu şekilde düdüklüyorlar :D
İşi iyice abartmış adamlar yok brokoli tozu yok ıspanak tozu falan satıyolar yok artık :D Ula git pazara al ye.
Bulk yapıyorum kanzi pirinç unu olmazsa olmaz.

Dediğinizde haklısınız hiçbir gerçek gıdanın yüzde 1 i etmez o fabrikasyon şeyler.
düzenli almamı önerdiğin vitaminleri önerir misin sen bilgili birine benziyosun

bitkisel protein kullanmayın sindirimlilik oranı hayvansal proteine göre yarı yarıya düşük

hayvansal proteini insan vücüdü %80 85 oranında kaslar için kullanabilirken bitkisel proteinlerde bu oran % 40 60 arası yani 1 ölcekte 20gram protein yazıyorsa 10 12 gram sindiriyorsundur

Suplementler doğru oranda düzenli yeteri kadar kullanılırsa maksimum yüzde 15 etki ediyor araştırmaları var kaldı ki mustafa yılmaz hulk olarak bilinen katıldığı programlarda da bunu sürekli söylüyor. Yüzde 15 benim için önemli diyenler için kullanması gerektiğini düşünüyorum. tavuk da hindi eti de yumurta da kolestrole yol açıyor tüm protein ihtiyacını bunlardan karşılamak çok yanlış çeşitlendirmek gerekiyor. İlaçlılar zaten ilaçtan dolayı dikkat etmiyor olabilir ama doğal yapanlar için ya da normal dışarıda ki bir insan için de kolestrol bir sorun. Hardline olayında da markalar açıklama yaptı test sonuçlarını da paylaştılar. Aloprotein SSN bewolf Hardline ile konuşup anlaştıklarını da söylediler furkan er mesela davadan vazgeçtiğini hardline nın özür dilediğini söyledi.Aloproteinin paylaştığı makalelerde ki bazı fotolarda da yanlışlar vardı mesela alorpoteinin protein tozunun çok eski bir ürünün fotosu vardı foto da üretim yerine birkaç yıl önce ki eski fabrika yazıyordu mesela . Protein oranlarına yüzde 1 gibi komik bir rakam yazmışlardı . Furkan Er ya da diğer marka sahipleri de sadece tatlandırıcı bile bile koysak yine yüzde 1 protein den fazla olur mantık hatası dediler. Olaylarda çok fazla şimdi araştırıp linklerini bulmam çok uzun sürer yoksa atardım linkleride

Agam omega3 hariç diğer vitamin mineralleri kafana göre alma, sağlık ocağına veya hastanede dahiliye polikliniğine git değerlerine baktır. Ona göre takviye al. Omega3 ü daima alabilirsin onda sıkıntı yok.
Ben 3 ayda bir kan testi yaptırır baktırırım her şeyime mesela. Benim düzenli kullandığım ZMA , Omega 3 ve D vitamini var.

kafana göre vitamin alma kan değerine baktır düşük olanı al normal olanları yükseltip farklı sağlık sorunlarına yol açma

kafana göre vitamin alma kan değerine baktır düşük olanı al normal olanları yükseltip farklı sağlık sorunlarına yol açma
bunu düşündügüm icin simdiye kadar almadım ama günlük alınması gereken çeşitli vitaminler var ve bunları besinlerden alamıyorum o vitaminlerden bahsediyorum

Agam omega3 hariç diğer vitamin mineralleri kafana göre alma, sağlık ocağına veya hastanede dahiliye polikliniğine git değerlerine baktır. Ona göre takviye al. Omega3 ü daima alabilirsin onda sıkıntı yok.
Ben 3 ayda bir kan testi yaptırır baktırırım her şeyime mesela. Benim düzenli kullandığım ZMA , Omega 3 ve D vitamini var.
o aldığın d vitamini ve zma vücutta birikince sıkıntı oluyo mu? omega 3 alayım mı kesin mi emin misin her gün kullanmada bi sıkıntı olmadıgına? önerdğin marka var mı?

bunu düşündügüm icin simdiye kadar almadım ama günlük alınması gereken çeşitli vitaminler var ve bunları besinlerden alamıyorum o vitaminlerden bahsediyorum

o aldığın d vitamini ve zma vücutta birikince sıkıntı oluyo mu? omega 3 alayım mı kesin mi emin misin her gün kullanmada bi sıkıntı olmadıgına? önerdğin marka var mı?
multivitamin alabilirsin ilaç değil zaten takviye edici gıda olarak geçiyor doktor onayı olmasına gerek yok . Takviye edici gıda olduğu için de açıklama kısmında söylediği gibi kullanırsın hiçbir sorun olmaz. İlaç olmadığı için de içinde ki vitamin oranları azar azar olduğu için etkisini biraz geç gösteriyor sadece değerlerinde. Omega 3 ü de kesin almalısın spora gitmiyorsan bile okula giden biriysen odaklanmaya da çok etkisi var.

Yok Omega 3 sıkıntı yapmaz. D vitamini biriktiğinde zarar verir benim eksik olduğu için alıyorum dediğim gibi düzenli ölçtürüyorum zaten.
ZMA da aynı şekilde ideal aralıkta. Her şeyin fazlası zarar , takviye olsun diye alırsın bakarsın olması gerekenden fazla çıkar bu da bir sorundur.
Potasyumun fazlası kalp ritmi bozukluğuna solunum sıkıntılarına yol açabilir örneğin. Sodyumun fazlası tansiyonu uçurur gibi.

multivitamin alabilirsin ilaç değil zaten takviye edici gıda olarak geçiyor doktor onayı olmasına gerek yok . Takviye edici gıda olduğu için de açıklama kısmında söylediği gibi kullanırsın hiçbir sorun olmaz. İlaç olmadığı için de içinde ki vitamin oranları azar azar olduğu için etkisini biraz geç gösteriyor sadece değerlerinde. Omega 3 ü de kesin almalısın spora gitmiyorsan bile okula giden biriysen odaklanmaya da çok etkisi var.
takviye edici gıda olarak geçenlerin her biri sağlığa kullanım durumunda etki etmiyor o zaman alabiliriz yani doğru mudur? bi de bu geceleri uyumak icin kullanilan haplar cart curt bi şeyler var onlarla alakalı ne biliyosun

Yok Omega 3 sıkıntı yapmaz. D vitamini biriktiğinde zarar verir benim eksik olduğu için alıyorum dediğim gibi düzenli ölçtürüyorum zaten.
ZMA da aynı şekilde ideal aralıkta. Her şeyin fazlası zarar , takviye olsun diye alırsın bakarsın olması gerekenden fazla çıkar bu da bir sorundur.
Potasyumun fazlası kalp ritmi bozukluğuna solunum sıkıntılarına yol açabilir örneğin. Sodyumun fazlası tansiyonu uçurur gibi.
önerdiğin marka var mı hocam düzenli omega 3 almaya başlayayım o zaman ben

D vitamini B12 gibi eksiklerin varsa takviye olarak değil de kan verip aile hekiminden ilaç olarak yazdırırsan eksik çabucak kapanır ve sigortan varsa ilaç 5 liraya felan geliyor . Takviye olarak alırsan en az 250 liradan başlar birde eczanede ki ilaç daha güvenilir.

takviye edici gıda olarak geçenlerin her biri sağlığa kullanım durumunda etki etmiyor o zaman alabiliriz yani doğru mudur? bi de bu geceleri uyumak icin kullanilan haplar cart curt bi şeyler var onlarla alakalı ne biliyosun

Hepsi için belki söyleyemeyiz ama çoğu için öyle çünkü bunlar adı üstünde ilaç değil takviye edici gıda içinde ki oran çok çok düşük. Uyku içinde melatonin alabilirsin hap olarak ve toz olarak da satılıyor. Vitamin için de güvenilir olsun dersen eczanede ki güvenilir markaları hepsiburada amazon trendyol gibi sitelerde ki kendi satıclarının olduğu ürünü alırsan hem güvenilir olur hem de ucuza almış olursun. Mesela hepsiburada olacak ama hepsiburada satıcılı olacak gibi

Son düzenleme:
Multivitaminler çöp, para tuzağı.
Kaynak1
Kaynak2
Kaynak3

Ocean iyidir al geç
Nordic , Möllers de iyi ama pahalılar bence Ocean almak daha mantıklı o kadar fark var mı bilmiyorum ama geçen birisiyle gene tartışmıştık forumda , günün sonunda aradaki para farkına değmeyeceğine kanaat getirdim.

Vitamin için de güvenilir olsun dersen eczanede ki güvenilir markaları hepsiburada amazon trendyol gibi sitelerde ki kendi satıclarının olduğu ürünü alırsan hem güvenilir olur hem de ucuza almış olursun. Mesela hepsiburada olacak ama hepsiburada satıcılı olacak gibi
Evet bunları eczaneden veya vitaminler.com gibi resmi distribütörlerden alın saçma sapan supplement firmalarından almayın ne olduğu belli değil.

Geri