Neler Yeni

peaky blinders 6. sezonu nereden izleyebilirim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Hocam nereden izleyebiliriz ne zaman çıkıyor haber bulamadım

Kadir_1987

80+ Silver
Hocam nereden izleyebiliriz ne zaman çıkıyor haber bulamadım

Screenshot_20220228-012803_Samsung Internet.jpg

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Netflix'e dizi ve filmler çok geç geliyor ya nefret ediyorum bu durumdan izleyeceklerim bitsin bir daha üye olmam hem tüm diziler falan yok hem de 2yıl bekliyor film sonra getiriyorlar (demek istediğim bunun için mi 41₺ veriyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin, The Walking Dead netflixte 10 sezonu izledim ve 11. sezonu bekliyorum. Dizinin final sezonunun 22 Ağustos'ta geleceğini öğreniyorsun, ne güzel, daha sonra bu tarihte Netflix'e yüklenecek mi diye bakıyorsun ve bir de ne göresin? AMC kanalında yayınlanacak :) Yani şahsen öğrenci olarak 41₺ vermek zaten zor geliyor üstüne böyle şeylerle karşılaşmak üzüyor...

Son düzenleme:

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Netflix'e dizi ve filmler çok geç geliyor ya nefret ediyorum bu durumdan izleyeceklerim bitsin bir daha üye olmam hem tüm diziler falan yok hem de 2yıl bekliyor film sonra getiriyorlar (demek istediğim bunun için mi 41₺ veriyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin, The Walking Dead netflixte 10 sezonu izledim ve 11. sezonu bekliyorum. Dizinin final sezonunun 22 Ağustos'ta geleceğini öğreniyorsun, ne güzel, daha sonra bu tarihte Netflix'e yüklenecek mi diye bakıyorsun ve bir de ne göresin? AMC kanalında yayınlanacak :) Yani şahsen öğrenci olarak 41₺ vermek zaten zor geliyor üstüne böyle şeylerle karşılaşmak üzüyor...
Haklısın bende bu geç gelmesinden memnun değilim ama kaçak sitelerden izlemek perişan Netflix kullanması çok güzel oluyor o yönden. Bu arada netflixi paparadan odersen 15 TL iade yapıyorlar

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Haklısın bende bu geç gelmesinden memnun değilim ama kaçak sitelerden izlemek perişan Netflix kullanması çok güzel oluyor o yönden. Bu arada netflixi paparadan odersen 15 TL iade yapıyorlar
Evet bende ödemeyi oradan yapıyorum ama netflixin fiyatından baz aldım sonuçta herkes papara kullanmıyor.

Top Bottom