Neler Yeni

Yardım Pegasus 3kg bagajı tartıyor mu?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
811
Merhaba SAW dan pegasus ile üsküp uçuşum olacak 3kg bagaj hakkım var onu yetirmeye çalışacağım pegasus bu bagajı tartıyor mu 5,6kg olsa sorun olur mu deneyimleyen var mı

Merhaba SAW dan pegasus ile üsküp uçuşum olacak 3kg bagaj hakkım var onu yetirmeye çalışacağım pegasus bu bagajı tartıyor mu 5,6kg olsa sorun olur mu deneyimleyen var mı
her türlü tartarlar bu pegasus veya farklı bir şirkete bazlı değişen bir şey değil ona göre uçakların kargolarında yer değişikliği yapılıyor ağır kargolar ile hafif kargoların uçağın ağırlık merkezini bozmaması için bazen yolcu değişikliğine kadar gidebiliyor çok dengesizlik olursa, o yüzden prosedür gereği tartmak zorundalar

Bahsettiğiniz 3kg koltuk altı çanta hakkı mı ?
Eğer öyleyse tamamen şans Ben iki kere bindim ikisinde de tartılmadı kabin hakkı vs sorulmadı.

Bahsettiğiniz 3kg koltuk altı çanta hakkı mı ?
Eğer öyleyse tamamen şans Ben iki kere bindim ikisinde de tartılmadı kabin hakkı vs sorulmadı.
Teşekkürler mümkün olduğunca 3kg yapayım o zaman ekstra sığmazsa şansımı zorlayım

aralıkta bosnaya şubatta danimarkaya uçtum ikisinde de kontrol etmedi tamamıyla şans işi ben riske etmemek için ikisinde de 3kgyi geçmemiştim. bu arada sawda etmeyip üsküpte etme ihtimalleri de oluyor bilgin olsun.

aralıkta bosnaya şubatta danimarkaya uçtum ikisinde de kontrol etmedi tamamıyla şans işi ben riske etmemek için ikisinde de 3kgyi geçmemiştim. bu arada sawda etmeyip üsküpte etme ihtimalleri de oluyor bilgin olsun.
Teşekkürler bende riske etmeyip 3kg yapmaya çalışacağım

Teşekkürler bende riske etmeyip 3kg yapmaya çalışacağım
lowcostlar işlerini ucu ucuna hallettikleri için genelde tartmaya vakitleri olmuyor zaten yaşadıkları 1dk gecikme dolar üzerinden yüksek zarara uğratıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,151
Üyeler
173,140
Son üye
Kadolog231
Geri